Slika nije pronađena
Naravno da ne možeš očekivati da se tvoja frendica druži samo s tobom, ali kako skužiti da joj više nisi best frendica i da je na tvoje mjesto došla neka druga curka?

Uf, nema gorega nego kad naša BFF upozna novu curu, njihov je odnos sve bolji i boji te ti se počelo činiti da se s njom sad radije druži nego s tobom? Po ovim ćeš znakovima skužiti jesi li u zabludi ili si stvarno izgubila svoju najbolju frendicu.

1. Sve rjeđe izlazite zajedno
Prije ste svaku večer izlazile van ili se družile kod nje/tebe doma, a sad se viđate sve rjeđe. Kad ju pozoveš van, uvijek ima neku ispriku - ne da joj se, nema vremena ili baš sad ima nekih drugih obaveza?

via GIPHY


2. Čak i kad izađete van, ONA je s vama
Kad konačno uhvatiš svoju BFF, s vama obavezno uvijek ide i ONA - njezina nova frendica. Ne želiš ispasti nepristojna i bezobrazna pa se ne žališ, ali u sebi razmišljaš: 'može li biti da joj je ona stvarno boja frendica od mene?'

3. Govori joj vaše tajne
Njezina nova frendica već zna neke stvari koje tvoja BFF i ti nikad nikome niste priznale, a ona ti je posebno obećala da će to uvijek ostati među vama. Ako slučajno kažeš nešto protiv nje, tvoja BFF odgovara da joj možeš vjerovati i da je baš super cura. Bljak!

4. Stalno ju hvali pred tobom
Ona je super, divna, krasna, simpatična... Tvoja frendica za svoju novu prijateljicu ima samo riječi hvale, a posebno kad si ti pokraj. Ne prestaje sa spominjanjem njezinih vrlina, a uopće ne mari za tebe i očite znakove da ti takvi razgovori jako smetaju. Je li uopće skužila tvoje preokretanje očima?

via GIPHY


5. Uvijek govori o njoj
Tvoja BFF stalno spominje svoju novu frendicu. 'Ana voli ovo, Ana voli ono...', o čemu god bilo riječi, nijedan vaš razgovor ne može proći bez spominjanja njezinog imena.

Ako si slučajno prepoznala koji od ovih znakova (ili više njih), za tebe imamo lošu vijest - tvoja najbolja frendica ima novu bestie.

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Ljubomorna prijateljica? Ovo je pet očitih znakova da je tvoja frendica ljubomorna na tebe

BFF za poželjeti ili ipak ne? Ovo je šest znakova koji pokazuju kakva si zapravo frendica

Prepoznaj fejkušu – 10 najgorih tipova frendica koje bi trebala izbjegavati

bff frendica savjeti

Još vijesti