Slika nije pronađena

Ovo će možda zvučati preočito i banalno, ali prijateljstvo je jako važno. S kim se drugime planiraš smijati, plakati i kome povjeravati sve tajne? Mami? Pa, ne baš.

Postoji nešto jako posebno u grupici ljudi s kojima si jako bliska. Kao mala obitelj koju sama biraš. To je uvijek bolje od hrpe poznanika s kojima si na 'bok-bok'.

Ali što je s najboljim prijateljima? Najčešće se takav odnos razvija između dvije osobe, posebna veza koja je gotovo čarobna i obilježi cijeli tvoj život. Možda imaš hrpu prijatelja s kojima možeš izaći ili se dopisivati na internetu, ali imaš li onu jednu posebnu, najbolju prijateljicu u svom životu?

Ako nemaš, onda ćeš se moći prepoznati u ovim situacijama osoba koje su članovi Kluba bez najboljih prijateljica.

* Proživjela si situaciju kad je osoba koju si smatrala najboljom prijateljicom nekog drugog navela kao najboljeg prijatelja. Kakvo grubo buđenje iz lijepog sna!

skins

* Mrziš one narukvice prijateljstva i bilo kakav nakit za prijatelje.

Source

* Mrziš i one označi prijatelje postove na Facebooku i Instagramu.

daria-fire-glasses

* Osjetiš žalac ljubomore kad slušaš kako netko opisuje najboljeg prijatelja ili prijateljicu. Kakav je to osjećaj, biti nekome najbolji prijatelj ili prijateljica?

Source

* Imaš jako blisku prijateljicu kojoj možeš sve reći, a i ona tebi. Unatoč tome, uvjerena si da je neka druga djevojka njena najbolja prijateljica.

antm

* Često se osjećaš kao jedina osoba na planeti koja nema BFF.

Source

* Uvjeravaš se da je bolje imati više prijatelja od samo jednog, najboljeg.

olivia

* Pitaš se smatra li te netko od tvojih prijatelja i prijateljica najboljom prijateljicom, ali nikada nećeš pitati. To bi bilo nepristojno, jel da?

clueless-cher-dionne-tai-hug

* Znaš da je malo šašavo brinuti o ovakvim stvarima jer naravno da imaš prijatelje. Ali svejedno te ponekad uhvati mala tugica jer misliš da propuštaš nešto važno u životu (BFF FOMO).

adventure-time-marceline-sigh-sad

Imaš li ti najbolju prijateljicu ili prijatelja?

L.B./izvor: Gurl

foto: arhiva

Pročitajte još...

...Budi najbolja prijateljica: zlatna pravila prijateljstva...

...Lijepa k'o slika: kad je tvoja BFF zgodnija od tebe...

...SOS frendica: kako spasiti prijateljstvo?...

najbolji prijatelji kako bez najbolje prijateljice bff

Još vijesti