Slika nije pronađena
Svi mi imamo prijatelje, ali samo rijetke možemo nazvati PRAVIM PRIJATELJIMA. Ako imaš frendicu s kojom se znaš već godinama, zajedno ste prošle baš sve i znači ti sve na svijetu - jasno je da ju nikad ne želiš izgubiti.

Da bi spriječila svađe s frendicom, postoje neke stvari koje bi morala izbjegavati. Naime, čak i u prijateljstvu, baš kao i u ljubavi, postoje pravila kojih se moraš držati ako želiš zadržati svoju BFF.

Prvo i najvažnije od svega - svojoj frendici nikad ne bi smjela lagati. Da, čak ni u slučaju da se radi o nekoj stvari koja bi ju mogla povrijediti, tvoja je zadaća da svojoj BFF baš uvijek govoriš samo istinu. Iskrenost je možda i najvažniji dio svakog prijateljstva.

via GIPHY


Bitna stvar u prijateljstvu je i povjerenje koje ne bi smjela izdati, u kakvoj se god situaciji našla. Između ostaloga, tu posebno mislimo na čuvanje tajni koje nikad ne smiješ odati. Tvoju BFF bi to moglo jako povrijediti, a povjerenje između vas moglo bi biti ozbiljno narušeno. Ako si svojoj prijateljici obećala da ćeš čuvati njenu tajnu, onda se toga i drži.

Još jedna stvar koju nikad, ali baš NIKAD ne bi smjela napraviti je prohodati s bivšim dečkom tvoje BFF. Čak ni onda ako ti sama frendica kaže da je to okej i da nema ništa protiv. Vjeruj nam - prije ili kasnije počet će joj smetati, a to bi ozbiljno moglo narušiti vaše prijateljstvo. Bivši dečki su zabranjeni!

via GIPHY


Svoju frendicu nikad nemoj zapostavljati zbog dečka. Bez obzira na to nalaziš li se u novoj vezi i svaki trenutak želiš provesti s njim, tvoja bi ti frendica uvijek morala biti na prvom mjestu. Uostalom, znaš kako se kaže - dečki dođu i odu, a frendice ostaju zauvijek. Zapamti to.

Foto: Pixabay/Giphy

D.Š.

Pročitaj jpš:

Ljeto sa starcima - bye bye! Zbog ovoga bi odsad na more uvijek morala ići samo s frendicom

BFF za poželjeti ili ipak ne? Ovo je šest znakova koji pokazuju kakva si zapravo frendica

Prepoznaj fejkušu – 10 najgorih tipova frendica koje bi trebala izbjegavati

bff frendica savjeti

Još vijesti