Slika nije pronađena
Kad prekineš s dečkom, BFF te tiješi, zajedno se 'utapate' u slatkišima, satima analizirate zašto te ostavio ili je li tvoja odluka da prekinete bila dobra... Uglavnom, sve je lakše uz nju. Ali što kada prekineš s BFF?

Ne znamo ni sami što je gore, ali Meredith Silversmith, psihoterapeutkinja iz New Yorka, tvrdi da je prekid s frendicom gori. U nastavku slijedi nekoliko razloga zašto.

1. Ne očekuješ da će ta veza doživjeti prekid – kada dejtaš s nekim novim, uvijek si 'jednom nogom vani', svjesna da možda neće uspjeti, ali jednom kad si frendica – vjeruješ da ćeš biti zauvijek.2. S frendicom si najiskrenija ikad – pokazuješ se u pravom svjetlu i ništa ne 'fejkaš' – zato te ona najbolje poznaje, ali pazi – ona ta saznanja može upotrijebiti i protiv tebe.

3. S prijateljima se brže zbližavaš nego s dečkom – vezi treba puno dulje da se razvije.4. BFF poznaje sve sfere tvog života – upoznaješ ju s roditeljima, braćom i sestrama, drugim prijateljima i ne zapitaš se 'kada je pravo vrijeme da ju upozna mama' ili 'što će misliti tata ako mi dođe doma' – BFF ti je općenito bliža u svim aspektima.

5. S njom dijeliš apsolutno sve – imala je tvoje potpuno povjerenje pa sada ima puno 'materijala' da te osramoti.Što nakon prekida s BFF?

via GIPHY


Naš savjet je da nastaviš sa životom, nadaš se da neće izdati tajne koje ste si rekle u povjerenju i pronađeš novu BFF među ekipom koju prije možda nisi doživljavala na taj način.

Foto: Shutterstock/Giphy

M.Z.


Pročitajte još:

Imaš bff, ali imaš i ostale – 7 tipova frendica koje svi imaju

BFF – kako postići da prijateljstvo traje zauvijek?

Drugi razred, škola, grad – kako izgleda veza na daljinu s bff?

dečko Prijateljica Prekid bff život

Još vijesti