Slika nije pronađena

Često su cure te koje su odgovornije i koje moraju misliti na više stvari, vrijeme je da dečki preuzmu dio odgovornosti. Dakle, prije važnog događaja kao što je seks dečki bi trebali napraviti sljedeće stvari.

1. Razgovaraj s curom – nekad se jednostavno ovakve stvari dogode neplanirano, a često do seksa dođe nakon što su cura i dečko neko vrijeme u vezi. Budući da je riječ o velikom koraku uvijek je dobro prije porazgovarati o nekim stvarima. Bit ćete više opušteniji ako znate barem neke detalje.

Pitanja koja je okej postaviti:

 Jesi li već nekad spavala s nekim?

 

Bojiš li se nečega?

Trebam li dodatno paziti zbog nečeg?

Što voliš/ne voliš?

2. Kupi kondome – znamo da ti je bed i da nema ništa gore od možebitnog pogleda tete na blagajni. Da te utješimo. Tetu u dućanu ili a) nije briga ili b)može samo misliti da si odgovoran dečko koji brine za svoju curu.

3. Nemoj forsirati seks bez kondoma – iako je tebi možda 'bolje bez', misli na curu i na to da ONA može ostati trudna i na to da i da kondom ne štiti samo od trudnoće. SPOLNE BOLESTI!4. Opskrbi se vlažnim maramicama
– ako je riječ o seksu u autu, vlažnih maramica nikad dosta.

5. Misli na higijenu – čiste ruke i čisti intimni dijelovi tijela su sve. Prije diranja cure prstima najvažnija stvar ikad je da ruke budu čiste.  Ako ruke nisu čiste cura može dobiti različite infekcije na vaginalnom području, nimalo ugodno. Plus, dokazano je da se cure dodatno pale na mirise pa neki fini dezić ili parfem na tvom vratu mogu biti dodatni razlog za pusu više.

6. Voda je bitna – budi pravi frajer i nakon seksa se pobrine da njegova cura ne bude žedna

7. Je li cura svršila? - nemoj biti onaj tip frajera koji se brine samo za sebe. Pobrini se za to da i tvoja cura doživi vrhunac tijekom seksa jer ona to zaslužuje. I da, curama treba dulje i razlika između dečka i frajera je u tome da će se pravi frajer pobrinuti da nauči što njegova cura voli. JAKO VAŽNO!

8. Razgovarajte – ne svaki put, ali nekad možete prokomentirati što vam je bilo dobro, što želite ponoviti, što bi mogli još isprobati. Tako se parovi povezuju.

9. Javi joj se nakon – pogotovo ako je nekome bio prvi put, poruka nakon jako puno znači.


Foto: Unsplash/Shutterstock/Giphy

I.I.

Pročitajte još:

Greška koju rade mnoge cure - što kad on želi samo seks, a ti vezu?

Lekcije o seksu o kojima te ne uče u srednjoj školi

ŠOKANTNI PODACI ISTRAŽIVANJA Znaš li s koliko godina ekipa ima svoj prvi seks?

Dečki upute ? seks