Slika nije pronađena
I dečki su samo ljudi, što znači da i oni ponekad paničare i satima razgovaraju s frendovima o stvarima koje ih muče. Između ostaloga, jednako tako doživljavaju i seks.

via GIPHY


Ako možda misliš da su dečki tijekom seksa ttly opušteni i bezbrižni, morat ćemo te razočarati jer to NIJE istina. Evo o kojim stvarima najčešće razmišljaju, iako nam to nikad ne bi priznali.

1. 'Što ako prebrzo svršim?'
Pitanje koje za vrijeme seksa muči baš sve dečke, pogotovo ako im je to prvi put. S problemom prerane ejakulacije susreće se mnog dečkiju, prvenstveno zbog treme i stresiranja hoće li zadovoljiti ili ti se seks s njim neće svidjeti.

via GIPHY


2. 'Užas! Zaboravio sam se otuširati.'
Ako dečko nije znao da će doći do seksa, onda ovo može biti užasan neugodnjak. Neugodni i čudni mirisi normalni su tijekom seksa, ali dečkima zbog toga može biti užasno neugodno. Nije da se čudimo.

3. 'Što ako joj se neće svidjeti?'
Da, ovo je rečenica koju dečki često vrte u glavi za vrijeme seksa. Naime, možda si mislila da su svi dečki ttly sigurni u seksu, ali to nije tako. Većina njih boji se hoće li zadovoljiti curu s kojom su spavali ili će je razočarati.

via GIPHY


4. 'Ovo moram zapamtiti za drugi put.'
Ako imaš više iskustva od dečka s kojim spavaš, budi sigurna da će ti 'ukrasti' neke pokrete i ubuduće ih koristiti. Budi ponosna, ipak si ti ta koja ga je to naučila.

5. 'Što ako mi nije dovoljno velik?'
Hmmm... Mi mislimo da veličina nije važna nego je bitna tehnika, ali svaki dečko imat će komplekse ako misli da mu je 'premalen', a za vrijeme seksa stalno će razmišljati o tome. Da bi spriječila njegovo stresiranje oko toga tijekom seksa, daj mu do znanja da uživaš.

via GIPHY


6. 'Kako je završila ona tekma od jučer?'
Dečki su veliki fanovi sporta pa je logično da o njemu razmišljaju uvijek i svugdje. Da, čak i tijekom seksa!

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Pročitaj prije prvog seksa – stvari koje moraš imati na pameti prije nego se 'zaigrate'

UPS NA KVADRAT 'Trudna s 19', 'jesam li gej' i 'seks za novac' su teme najčitanijih pitanja proteklih tjedana

Razgovor s roditeljima o seksu: da ili ne?! Ovo su odgovori koji su te oduvijek zanimali

Dečki seks ljubav

Još vijesti