Slika nije pronađena

Cure obožavaju mušku pažnju – naročito onog dečka koji im se sviđa. I zaokupiti ih nije teško, ali je puno teže zadržati curu za koju misliš da je kao stvorena za tebe.

Ove geste (koje provjereno 'pale') su prakticirali naši bake i djedovi u svojoj mladosti i nekako su tijekom godina izašle iz mode jer su smatrane zastarjelima, a ustvari su svim curama jako drage. To su manire proizašle iz bontona i karakteristične za kavalire, a realno, na njih sve cure 'padaju kao pokošene' (barem bi trebale).

via GIPHY


Pa ako svoju curu (ili simpu) želiš dodatno razmaziti i zavesti do razine da više nikad ne pogleda nijednog drugog dečka, slijedi naše upute.

1. Otvori joj vrata škole, kafića, restorana, ograde... - zato što je to naprosto lijepo.

2. Prije izlaska iz zatvorenog prostora, pomogni joj odjenuti jaknu ili kaput – ona će moći i dalje držati svoju torb(ic)u, a ti ćeš ispasti kavalir koji pomaže curi u nevolji (jer nijedna cura ne voli torbu odlagati na prljave površine).

2. Podijeli svoju hranu s njom – svi znamo da ljubav ide kroz želudac, a ako zagrizete isti hambić vaša ljubav definitivno će biti potvrđena (jer, hej, hranu dijelimo samo s najdražim ljudima!).

via GIPHY


3. Upoznaj ju s cijelim svojim društvom – time ćeš joj dati do znanja da se ponosiš njome i da ti je bitna.

4. Donesi joj čokoladu, jedan cvijet, čips, mrkvu... - što god ona voli. Sitne stvari čine život.

via GIPHY


5. Uvijek hodaj s vanjske strane ceste – štiti ju fizički i psihički. Neka se s tobom osjeća sigurno – to je preduvjet za povjerenje, a iz povjerenje je temelj za ljubav.


6. Ljubi ju u čelo, nos ili obraz
– cure vole male znakove nježnosti i ljubavi.

Foto: Shuttestock/Giphy

M.Z.

Pročitajte još:

Poslušaj savjet starijih cura: Ovo su taktike zavođenja koje uvijek pale

Utorkom se rađaju šaljivčine, a subotom zavodnici – koji dan u tjednu si ti rođen?

Želiš 'doktorirati' zavođenje? Ovih šest filmova moraš pogledati!

ljubav Dečki cure zavođenje savjeti trikovi

Još vijesti