Slika nije pronađena

Bez obzira na to je li frajer tek počeo izlaziti sa ženom ili je u vezi s njom, postoje male stvari koje cure vole raditi, a dečki potajno uživaju u njima.

Najčešće radite te stvari bez da uopće razmišljate o njima. Iako može biti teško reći što dečki žele, postoje određene, suptilne radnje koje cure rade, a njih izluđuju. Ima ih puno, ali ovih sedam je najvažnije istaknuti jer im se posebno sviđaju:


1. Kad staviš svoju glavu na njegova prsa.

Kad ležite na kauču i gledate televiziju ili ležite u krevetu nakon dugog dana, dečkima je jedan od najboljih osjećaja kada cura stavi glavu na njihova prsa i rukom ih zagrli. Dečki uživaju u osjećaju da vas štite, a taj pokret njima znači da se vi osjećate sigurno u njihovim rukama.


2. Kad mu prva pošalješ poruku.

Postoji veliki pritisak na dečke da uvijek pokrenu razgovor. Ponekad on možda ne zna je li previše naporan ili možda šalje previše poruka. Možda će previše razmišljati pa vam na kraju uopće neće poslati poruku, što vas onda ostavlja zbunjene. Dečki isto vole osjećaj privrženosti i ljubavi, a ako mu je stvarno stalo do vas, razmišljat će o vama. Ako mu pošaljete poruku, to će mu uljepšati dan i pokrenuti razgovor.

3. Kad mu kažeš da ga cijenite.

Neki ljudi češće iskazuju privrženosti od drugih i u tome nema ništa loše. Sjetite se samo, ako frajer uloži mnogo truda u vašu vezu (kako bi i trebao), nikad se neće žaliti ako od vas čuje koliko ga cijenite. Iako bi on trebao moći pročitati vaše osjećaje iz vaših postupaka, nekim dečkima je potreban izravniji pristup. Osjećat će se toplo i voljeno.


4. Kad se hvališ njime na društvenim mrežama.

Neke djevojke pretjeruju u tome – jako! Međutim, ako vaš dečko učini nešto lijepo za vas, nikad mu neće smetati razgovor o tome. Još ako možete i fotkati to nešto što je napravio za vas (poput večere iznenađenja) pa objavite to na Instagramu uz neki slatki opis, to će ga oduševiti. Na taj način pokazat ćete mu da ga cijenite i da ste voljne sa svijetom podijeliti ono što osjećate prema njemu.

5. Kad ga stvarno slušaš.

Žene bolje od ikoga znaju da slušanje nije samo pasivna aktivnost. To je akcija i zahtijeva trud. Svakome se ponekad događa nešto važno u njegovom životu, promjene, testovi, različite odluke. Dok razgovarate s njim o svemu što njega muči, zadržite kontakt očima i iskreno se uključite u razgovor o tome. To će mu dati do znanja da vam je stalo.


6. Kad mu pošalješ poruku dok si vani s prijateljima.

Postoje i svakakve loše priče o dečkima koji su bezumno ljubomorni ili ne 'dozvoljavaju' da njihova djevojka izlazi sa svojim prijateljima, posebno ako se radi o drugim dečkima. Svatko bi trebao biti dovoljno siguran u svojoj vezi i trebao bi dovoljno vjerovati svojoj boljoj polovici da se ne bi trebao brinuti svake sekunde. Ako imate dečka koji je dovoljno zreo da vam kaže da se dobro zabavite, javljajte mu se s vremena na vrijeme tijekom noći samo da ga pozdravite – to će mu puno značiti i natjerat će ga da se nasmiješi i dati mu do znanja da i dalje razmišljate o njemu i kad ste vani i zabavljate se.


7. Kad iskazuješ svoje osjećaje.

Ne morate ga zaskakivati u javnosti, ali sitnice poput toga da ga primite za ruku dok hodate, zagrlite ga u redu za blagajnu u trgovini ili ga primite za ruku dok ulazite na zabavu natjerat će ga da se osjeća vama blisko i bit će sretan jer ste ponosne što ste s njim i ne bojite se to pokazati. Dečkima je relativno lako ugoditi. Oni misle sve ono što i kažu – ništa više od toga ne postoji. Ne traže puno da bi bili sretni. Samo mu gurnite neku slatku poruku u džep da ju nađe tijekom dana ili ga poljubite u obraz dok gledate televiziju. Te sitnice će ga natjerati na osmijeh, a i vama će uljepšati dan.

Foto: George Rudy Shutterstock.com/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Ovih sedam savjeta o ljubavi i vezama sigurno niste skužili, a možete ih naučiti od 'Prijatelja'

Bivši te nikako ne može preboljeti – ovih 11 znakova ukazuju na to da mu je još stalo!

Samo se izvlači i nikako da kaže što osjeća? Zbog ove tri stvari ti on odbija reći *volim te*

veza ljubav Dečki cure tajno potajno male stvari savjeti

Još vijesti