Slika nije pronađena

Uvijek pišemo o tome što dečke odbija na curama, e pa dosta smo zanemarivali cure! Zanimalo nas je kakva je obrnuta situacija i što cure nervira kod dečkiju?! Evo što curama najviše smeta kod muškog roda...


1. Samo uzimaju, a nikad ne daju
On nikad nije tu kad ga trebaš, ali kad on treba nešto od tebe?! E, to je već druga priča. On samo uzima, uzima i uzima, a ništa ne daje.

via GIPHY


2. Šalju čudne signale
Prvo mu se sviđaš, onda mu se sviđa neka druga, sad bi želio biti s tobom, sad više nije za vezu?! Nema nam gorega nego kad imamo posla s ovakvim promijenjivim tipom. A ima ih stvarno puno! Grrr...

3. Gledaju druge cure
Okej, da. Istina je da se dečki uglavnom ne mogu kontrolirati, a da ne škicnu neku curu sa strane, ali to ne znači da će nam ovakvo ponašanja manje smetati!

4. Stalno lažu
Zašto dečki lažu, a znaju da ćemo ih UVIJEK otkriti?! To nije samo iritantno, već jako bezobrazno, a lažljivce ne voli baš nijedna cura.

5. Ne razumiju što znači 'imati samo jednu curu'
Oni su u vezi, ali i dalje ne razumiju što znači riječ MONOGAMIJA? Misle da je okej dopisivati se s drugim curama, pa čak i izlaziti s njima kad su u vezi... Je li to normalno?! Nama curama sigurno ne!

via GIPHY6. Nikad ne prave planove (niti u njima žele sudjelovati)
Mi cure planiramo skoro sve, a oni?! Oni žive od danas do sutra, nikakvi ozbiljni planovi ih ne zanimaju, a da ne govorimo o planovima u vezi. Definitivno ponašanje koje nas cure jako iritira jer ga... pa eto, ne možemo skužiti.

7. Ljubomorni su na naše frendove
Naravno, malo ljubomore je okej, ali ako ti dečko brani da se družiš s muškim frendovima, redovito te provjerava i nema povjerenja u tebe – to nije normalno. Velik broj dečkiju je nesigurno i na takav način pokazuju manjak samopouzdanja. GROZNO!

8. Ponašaju se kao klinci od deset godina
Čak i kad postanu punoljetni, dečki se i dalje ponašaju kao da su u prvom razredu osnovne. Zašto? Nažalost, oni su takvi po prirodi, njihov sklop u mozgu tako funkcionira i teško da će se ikada moći promijeniti. Očito nam je suđeno da nas stalno nerviraju...

via GIPHY9. Nikad ne žele raazgovarati
Svaki ozbiljniji razgovor njima je tlaka i rijetko kad su spremni biti usredotočeni na rješavanje nekog problema. Rijetko kad smo sreli dečka koji s tim nema problema, većina će ovakve situacije izbjegavati. A mi cure? Mi ćemo se, kao po običaju, samo naživcirati.

10. Zaboravljaju stvari koje su nam važne
Godišnjice, rođendani, imendani, datum prvog spoja... Nešto što dečki rijetko kad mogu zapamtiti. Je li to fer? Naravno da nije, ali je tipično muški.

via GIPHYFoto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitajte još:

Single cure su sretnije od onih u vezi?! Istraživanje je pokazalo nešto što nas je začudilo

Savjet za dečke – evo kako postati gentleman koji osvaja sve cure

Cure na dečkima prvo primijete ove 4 stvari

ljubav Dečki cure savjeti

Još vijesti