Slika nije pronađena

Cure su malo komplicirana bića i mislim da su apsolutno svi svjesni toga. No, nisu ipak toliko komplicirana jer u tom slučaju onda nijedna cura više ne bi mogla pronaći dečka, a dečki su s vremenom i navikli na sve mane koje djevojke imaju. Nekada ih je ipak malo teže shvatiti i odgonetnuti, ali je zanimljivo da većina cura misli isto kada se koristi ovim izrazima.

Donosimo mini priručnik za sve dečke koji često ne shvaćaju kakvu poruku im njihove cure žele poslati s nekim izrazima i riječima kojima se koriste. Većina cura će se složiti s značenjima ovih izraza koje vrlo često koriste, a za dečke bi bilo dobro da ih zapamte kako bi uvijek znali što je to točno njihovim curama na pameti kada im kažu, npr. 'Nisam ljuta'.

1.'Nisam spremna za vezu sada'


via GIPHY

Ova rečenica zapravo znači da ona jednostavno ne želi vezu s tobom, već da trenutno želi da se samo zabavljate i družite.


2.'Dobro sam'

U prijevodu, svaka cura koja ovo kaže u tom trenutku nije dobro, ali joj se tada ne da dodatno objašnjavati jer misli kako ju nitko ne bi shvatio.

 
3.'Što god'


via GIPHY


Ako ti cura kaže 'Što god', to znači da si možda ti pobijedio u ovom trenutku, u nekoj raspravi, ali ti ne želi to točno priznati!

4.'Bit ću spremna za pet minuta'

Hmmmm, ovo je možda najveća laž svake cure jer to definitivno nije 5 minuta već zasigurno još nekih dodatnih pola sata do 40 minuta spremanja (ako ne i više).

5.'Ne želim upropastiti naše prijateljstvo'


via GIPHY


Ova rečenica je vrlo jednostavna za shvatiti, a ona znači kako joj se uopće ne sviđaš i kako ne želi da imate bilo što više od prijateljstva. U svakom slučaju, nakon ove rečenice se više nemoj truditi.

6.'Bila sam zauzeta'

Još jedna od onih većih laži koja zapravo dokazuje da joj u tom trenutku nije bilo do druženja, samo ti to ne želi iskreno reći.

7.'Ne objavljujem svoje veze na društvenim mrežama'

Svi znamo da barem većina cura se voli pohvaliti novim dečkom ili novom simpatijom na društvenim mrežama, tako da ovo zapravo znači kako s tobom želi potpuno privatni odnos da nitko osim vas ne zna za njega.

8.'Pusti me na miru'

Što znači, pusti me na miru svega nekoliko minuta dok se ne ohladim, ali me onda opet ubrzo pitaj jesam li dobro!

9.'Trebali bismo se češće družiti'


via GIPHY


Ukoliko ju ne pozivaš često van ili na dejt – trebao bi, jer ova rečenica znači upravo to, a to je da zašto ju ne pozivaš češće na vaša druženja!?

10.'Trebam vremena i prostora za sebe'

Ukoliko ti cura ovo kaže, onda to definitivno i misli. U tom trenutku joj je zaista potrebno vrijeme samo za sebe kada će razmisliti o svemu što joj se događa.

11.'Trebamo razgovarati'

Ovo definitivno nije dobar znak jer ako ti cura kaže da trebate razgovarati, radi se o nečem ozbiljnom o čemu zaista želi popričati jer si možda nešto zeznuo.

12.'Radi što god želiš'
U prijevodu – nemoj raditi što god želiš nego napravi onako kako misliš da bi tvoja cura htjela jer ćeš u protivnome izazvati svađu.

13.'Vidjet ćemo'


via GIPHY


'Vidjet ćemo' znači da baš i nije oduševljena tom nekom idejom ili odlukom pa bi možda ipak trebao odustati od nje ukoliko ne želiš svađu i prepirke.

14.'Nedostaješ mi'

Stvarno joj nedostaje vaše zajedničko druženje ukoliko ti onda prizna da joj nedostaješ pa bi trebao poduzeti nešto po pitanju toga.

15.'Nisam ljuta'


via GIPHY

Što znači da je zaista ljuta i da ne trebaš raspravu i dalje voditi u istom smjeru jer neće izaći na dobro pa rađe prebaci razgovor na neku drugu temu.


16.'Oprosti?' ili Molim?'

Ove dvije upitne rečenice znače da te je cura čula što si rekao, ali ti je dala priliku da se ispraviš jer joj se sigurno nije svidjelo ono izgovoreno.

Pogledajte još:

Nesigurnosti koje muče cure kada su u vezi – oko ovih 9 stvari se najviše nas zabrinjava

Nemoj pasti na ove fore: Stvari koje će dečki reći SAMO kako bi te odvukli u krevet

Nisu svi materijal za vezu – ovih 12 znakova pokazuje da nije ni osoba koja se tebi sviđa


veza ljubav Dečki cure izrazi Značenja savjeti

Još vijesti