Slika nije pronađena

Ljeto zove na dobar provod, a ništa ne mami na prvi poljubac kao puno slobodnog vremena, more, sunce, valovi, ptičice i zelenilo

Svaki dan postavljate nam pitanja o tom famoznom prvom poljupcu koji vam zadaje glavobolje i stavlja vas na slatke muke. Kako ga pravilno i dobro izvesti, kamo s rukama ili nosom, žmiriti ili otvoriti oči, treba li vježbati prije toga?!

Zbog toga pozivamo one među vama koji su uspješno ili malo manje uspješno savladali umijeće prvog poljupca da podijele s nama svoja iskustva vezana uz prvi poljubac u životu. Podijelite svoje priče s nama i svim čitateljima koji još uvijek nisu otkrili čari ljubljenja i prvog poljupca.

Najbolje priče ćemo objaviti u formi članka i na taj način pomoći svima vama koji strepite i tresete se od same pomisli da će uskoro kucnuti i taj čas kad ćete se morati prvi put poljubiti.

Kako vam je bilo? Je li se dogodilo nešto smiješno ili neugodno ili je sve prošlo u najboljem redu, nježno i romantično? Jeste li ostali prijatelji, jeste li se ikada poslije toga vidjeli ili ste sretni i danas?

Napišite nam svoje iskustvo i pošaljite na novinar@teen385.com ili ga jednostavno upišite u za to predviđen obrazac ispod ovog teksta, a mi ćemo ga anonimno objaviti i na taj način pomoći svima koji svakodnevno pokušavaju proniknuti u tajnu savršenog prvog poljupca.

Pišite nam o svojim sjećanjima na prvi poljubac!

prvi poljubac vaša iskustva price

Još vijesti