Slika nije pronađena

Misliš da su životi celebova savršeni, pa tako i da je njihov ljubavni život wow. Naravno, uz sve to, sigurno im ni prvi poljubac nije izgledao loše, jer kako je moguće da netko poput Gigi Hadid nije imao bajkoviti prvi kiss? Izgleda da sve ipak nije tako savršeno.

U hrpi gostovanja u različitih emisijama i u moru intervjua koji su dali, velik broj celebova je u nekom trenu otkrio i kada su se prvi put poljubili, ali i kako je izgledao taj poljubac. Rijetko se događa da prvi poljubac u stvarnom životu bude magičan i nevjerojatan kako to obično bude prikazano u holivudskim filmovima, češće je ipak realnost da to bude kratki neugodan trenutak koji svi pokušavaju zaboraviti. A kako je izgledao prvi poljubac Rihanne ili Zayna? Ovih 9 celebova su se raspričali o toj temi, evo kako je to izgledalo iz njihove perspektive.

Madison Beer

Madison je ispričala da je njen prvi poljubac bio s nekim skroz random dečkom kojeg je upoznala na druženju kod prijatelja. Tada je bila 6. razred, nosila je aparatić za zube, dečko s kojim se poljubila je nosio aparatić... 'Žvakao je žvakaće Bubble Yum, zapamtila sam jer nikada neću zaboraviti okus', ispričala je za Young Hollywood. 'Bili smo jako nervozni, ali prijatelji su nam govorili – 'Trebate se poljubiti', i sjećam se da sam se bojala jer mi se on sviđao. Ušli smo zajedno u neki ormar i kada kažem da smo se 'poljubili', mislim na to da je on gurnuo jezik u moja usta. Uplašila sam se i bilo je jako neugodno.'



Rihanna

Njen se prvi poljubac dogodio u srednjoj školi i kako je ispričala bila je to najgora stvar ikada. U intervjuu za Rolling Stone, rekla je da je taj lik doslovno svu pljuvačku koju je imao izbacio u njena usta. Dodala je i da ju je to istraumatiziralo i da se dugo nakon toga više nije htjela poljubiti.

Billie Eilish

Billie je svoje iskustvo prvog poljupca podijelila s fanovima na jednom koncertu i otkrila da dečko s kojim se poljubila nije bio ni malo oduševljen. Ispričala je da je on odmah nakon što su se poljubili prokomentirao rekavši da nije bilo tako magično kako je mislio da će biti.



Gigi Hadid

'Moj prvi poljubac bio je doma kod jednog prijatelja. Gledali smo film i mislim da je bio neki horor, i bio je tu i dečko koji mi se tada sviđao. Imala sam oko 14 ili 15 godina i oboje smo nosili aparatiće. Kada su moja prijateljica i dečko koji se njoj sviđao otišli iz prostorije, mi smo se poljubili i bilo je užasno i neugodno.', ispričala je Gigi za W magazine.

Timothee Chalamet

Nakon priča nekoliko celebrity djevojaka, Timothee je također ispričao kako je izgledalo njegovo iskustvo. Bilo je to na vrhu Marriott hotela na Times Squareu. Kada se išao s vrha hotela dizalom spuštati u predvorje, postao je nervozan jer se radilo o staklenom dizalu koje je išlo prilično brzo. Cura s kojom je bio u dizalu je imala kod sebe labelo koje je stalno stavljala na usta, a njemu se to činilo kao hint da želi da ju poljubi. Sjeća se da joj je lagao i rekao da mu to nije prvi put. Ukratko, bilo je totalna katastrofa.



Taylor Swift

Tay je bila jedna od zadnjih ljudi u svojoj ekipi koja se još nije poljubila. Nije otkrila kada je to bilo, ali rekla je da poljubac nije bio loš, dapače, da misli da je bio sladak. Na kraju je i godinu dana završila u vezi s tim dečkom.

Zayn Malik

Priznao je da je prvi poljubac imao s 13 godina i da je bio skroz neugodan i nimalo kul. Tada je bio jako nizak, a cura s kojom se poljubio je bila vrlo visoka. Kada ju je išao poljubiti stao je na ciglu kraj zida da može doći do njenog lica.



Lana Condor

Još jedan celeb koji je imao problema s visinom kod prvog poljupca je i Lana Condor. Bila je u šestom razredu i prvi poljubac se zapravo dogodio za vrijeme igre kao izazov. Bilo je to s jednim jako niskim likom, nižim od nje. Bilo je čudno, jako čudno iskustvo, koje joj je drago da više nikada neće morati imati.

Millie Bobby Brown

Prvi poljubac glumice poznate po ulozi u seriji 'Stranger Things' dogodio se na jednom snimanju. Priznala je da bi za ono što snima učinila sve. Tako je odrezala kosu, ali i imala svoj prvi poljubac. Bilo je to baš na snimanju serije 'Stranger Things' s glumcem Finnom Wolfhardom koji glumi Mikea. Poljubac je bio definitivno čudan, ali se nije osjećala posebno loše ili traumatizirano, za razliku od nekih drugih celebova.

Foto: Instagram printscreen/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Noah Centineo otkrio koji mu je bio najgori poljubac koji je odradio na filmskom platnu!

Tko se najbolje ljubi? Archie je u 'Riverdaleu' poljubio skoro pa sve likove – sada otkrio tko je bio najbolji u tome

Prvi dejt? Mrtvačka kola? Cole Sprouse otkriva kako je izgledao njegov prvi poljubac

price celebovi neugodno prvi poljubac

Još vijesti