Slika nije pronađena

Prekid je zasigurno jedna od najtežih stvari koja ti se može dogoditi. Bilo da se radi o tome da si ti prekinula cijelu stvar ili on, sigurno nije lako.


Čak i ako imaš osjećaj da te  je sve prošlo, vjerujemo da ćeš tu i tamo imati koji trenutak tuge koji će te podsjetiti na njega. Kako onda znati da si ga napokon preboljela?

Ovo su neki od 'simptoma'!

Više ne slušaš vaše pjesme

Svi imamo neke pjesme koje nas podsjećaju na naše ljubavi. Bilo da ih slušamo zato što nam je tekst totalno pogođen, ili imamo neke konkretne uspomene baš na te pjesme, svi ih slušamo i bediramo se uz njih.


Kada ga napokon preboliš, više nećeš slušati te pjesme po cijele dane, a i kada ih čuješ, nećeš odjednom biti tužna i/ili ljuta. Jednostavno ćeš uživati u pjesmi, kao što si uživala i prije njega!

via GIPHY


Ne razmišljaš o njemu

Možeš drugima reći da si ga preboljela, no ako svaki dan barem sat vremena provedeš intenzivno razmišljajući o njemu, nisi ga preboljela. Jednog dana ćeš se probuditi i on ti neće biti prva pomisao, isto kao što neće biti zadnja pomisao prije spavanja.

U trenutku kada dođeš do toga, onda možeš reći da si ga preboljela i da ne razmišljaš o njemu!

Nisi mu više stalno na profilu

U današnje vrijeme svi sve stavljamo na društvene mreže, stoga ne čudi što kada patimo za nekime, imamo potrebu stalno gledati gdje je i s kim je. To intenzivno radimo samo kada nam se netko sviđa, u suprotnom tu i tamo bacimo oko, ako i to.


Ako mu još uvijek provjeravaš Instagram barem 3 puta na dan, žao nam je, ali još uvijek ga nisi preboljela!

via GIPHY


Istinski si se ponovno zaljubila

Može biti da će ti se netko odmah sviđati nakon prekida, no u većini slučajeva se radi o sviđanjima koja prođu jednako brzo kako su i došla. Kad se napokon pošteno zaljubiš, više ti neće uopće padati na pamet da pomisliš na svojeg bivšeg!

Imaš li neke od 'simptoma' ili si još uvijek u fazi tugovanja?

Foto: Giphy/Unsplash

A.Š.

Pročitaj još:

Misliš da te prebolio? Po ovim znakovima saznaj jesi li za njega stvarno prošlost

Sedam pravila uz koja ćeš konačno preboljeti bivšeg

HOROSKOP Rang lista znakova od onih koji lako prebolijevaju prekid do onih koji se nikad ne oporavljaju – gdje si ti?

Prekid ljubav cura dečko

Još vijesti