Slika nije pronađena
Tražiš dečka svojeg života (ili barem polugodišta) i stalno upoznaješ nove ljude? I između mase 'neprikladnih' i 'zločestih' dečki u koje se zaljubiš preko glave, pojavi se on – 'gospodin savršeni', ali ima veliku manu – ne sviđa ti se.

I sve smo barem jednom pokušale natjerati samu sebe da nam se on svidi, ali nismo nijednom uspjele jer osjećaje ne možemo kontrolirati. Taj odnos nije pošten i bolje je ne zavlačiti ga jer će nekoj drugoj on biti 'gospodin savršeni' u svakom smislu. Ako prepoznaješ ove znakove, on dečko s kojim dejtaš ti se zaista ne sviđa.

1. Puno stvari na njemu te živcira – da si zaljubljena, sve na njemu bi ti bilo slatko i simpatično, a budući da nisi, sve te nervira. Primjećuješ da iritantno žvače ili ti smeta način na koji govori? Ne sviđa ti se, sasvim sigurno.

via GIPHY


2. Ne misliš na njega i nisi uzbuđena kada ga vidiš – leptirići u trbuhu su realnost – oni postoje i pojavit će se kada ćeš ugledati 'onog pravog'. Ako ih nema, vrijeme je da se zabrineš.

3. S njime ne dijeliš velike vijesti – s osobama koje su nam bitne, želimo podijeliti baš svaku, pa i najmanju vijest, a ako mu prešućuješ one velike jer ti njegovo mišljenje ili komentar nisu bitni, zamisli se.

4. Pronalaziš izlike da se NE vidiš s njim 'brzinom munje' – možda to radiš nesvjesno, ali ako nikad nije pravo vrijeme da se nađeš s njim, onda to ni ne želiš. Ako ti sve druge opcije, pa čak i čišćenje ormara, djeluju primamljivije, vaš odnos ne ide u dobrom smjeru.

via GIPHY


5. Nesigurna si kada si s njim – nije dobar znak ako se ne možeš pokraj njega opustiti i biti svoja. Štoviše, to je alarmantno.

6. Nemaš ga potrebu upoznati s prijateljima ni s obitelji
– dečka koji će ti se iskreno sviđati željet ćeš upoznati sa svima, a onoga koji ti je 'privremen rješenje' ni s kime. Podsvijest će odlučiti.

7. Misliš da se previše trudi – ako ti i to ide na živce, fkt je postalo kritično. Ali dogodit će se da te nečije načelno lijepe i romantične geste mogu izluditi u njegovoj izvedbi. Onaj koji će ti se sviđati nikad se neće moći 'previše truditi'.

via GIPHY


8. Ti se uopće ne trudiš – nekako ti se ne da i ta veza ti se ne čini vrijedna truda? Onda nemoj biti u njoj, please. 

9. Izbjegavaš fizički kontakt s njime – ako je došlo do toga da ne želiš njegov dodir i od same pomisli na poljubac lovi te panika na loš način, vašoj vezi defo nema spasa.

10. Ne želiš mu reći da ga voliš – jer ne osjećaš potrebu da mu to kažeš i ako je tako, ni nemoj.

via GIPHY


Foto: Shutterstock/Giphy

M.Z.

Pročitajte još:

Svatko se zaljubljuje tri puta u životu – evo kada i u koga

Zašto nam se neki tip dečka ili cure sviđa više od drugog?

Savjeti za dečke - znakovi koji pokazuju sviđaš li joj se ili ne

ljubav dečko znakovi Prekid zaljubljena cura

Još vijesti