Slika nije pronađena
Zašto dečki lažu, prešućuju ili na bilo koji način 'izmjenjuju' istinu na prvom spoju? Pa, razlog je najvjerojatnije taj što žele ostaviti bolji dojam - a svojim izmišljotinama postignu upravo suprotno.

1. 'Nikad nisam imao ozbiljnu vezu.'
Neki dečki na prvom spoju ne žele priznati curama da su već imali ozbiljnih veza, zapravo uopće ne žele spominjati svoje bivše. Ovi dečki boje se da ćeš se osjećati nesigurno ako ti već na prvom susretu ispričaju koliko je veza s bvšom curom bila ozbiljna. Donekle ih i razumijemo.

via GIPHY2. 'Već sam imao ozbiljnu vezu.'
A ovo su dečki koji se srame priznati da nikad nisu imali vezu koja je trajala duže od dva tjedna. Za njih se laganje o bivšim vezama također podrazumijeva, samo na malo drugačiji način.

via GIPHY

a

3. 'Nikad nisam upoznao curu poput tebe.'
Ah, ta klasična izjava kojom nas dečki nastoje zadiviti. Nemoj sumnjati, mnogima i uspije.

via GIPHY4. 'Ne viđam se s nijednom drugom curom.'
Najvjerojatnije i govori istinu, ali moraš biti spremna i na to da tvoja simpatija ne izlazi samo s tobom, pogotovo ako je u pitanju vaš prvi spoj. Može biti da ima još nekoliko curki sa strane te lagano isprobava teren. Jadno? Naravno, ali nažalost vrlo moguće.

via GIPHY5. 'Ne pijem ni ne pušim.'
Dečki su dovoljno pametni da znaju da nas pijanstvo i uživanje u cigaretama nimalo ne privlače. Stoga je sasvim logično da će lagati o svojim navikama kad izađu s društvom.

via GIPHYFoto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitajte još:

BFF ili ipak ne?! 10 znakova po kojima ćeš odmah prepoznati lažnu prijateljicu

Haha! 10 laži koje si barem jednom rekla svojim starcima

Kviz: Koliko dobro lažeš?

ljubav Dečki prvi spoj