Slika nije pronađena

Dečki i cure - nekad sve ide glatko, a nekad nam ovaj odnos zadaje toliko muka. Prvi dejtovi, prvi poljupci, prve svađe, toliko je toga što se mora proći, a problem je što različito doživljavamo iste stvari i ponekad se jednostavno ne razumijemo.

Što dečki uopće žele? Svakoj od nas je ovo pitanje prošlo kroz glavu dok smo razmišljale o simpi i mogućoj vezi. Žele li pravu curu ili samo curu za barenje? Moram li glumiti neosvojivu ili mu priznati da mi se sviđa? Teško je pogoditi, no ipak postoje neke stvari koje svaki dečko želi čuti. Pogotovo na prvom dejtu.

Oni su baš poput nas nesigurni kada se prvi put susreću s curom koja im se sviđa, a ovo su stvari koje žele znati.




1. Tvoje mišljenje o njemu

Dečki su tašti, vole znati što misliš o njegovom izgledu, koliko je duhovit i zabavan. Sviđaš mu se (pa pozvao te je na spoj, zar ne?) i želi na tebe ostaviti najbolji dojam.

2. Sviđa li se i on tebi
Iako `glumim nedostižnu´ fora djeluje na početku dopkanja, kada napokon dođe do prvog dejta dečki vole znati `na čemu su´. Psihološki testovi dokazuju da su nam osobe kojima se mi sviđamo, privlačnije i simpatičnije – zato slobodno reci svojoj simpi da ti je `simpa´.



3. Pohvalu na svoj račun
Komplimenti uvijek pale. UVIJEK.

4. Da imaš prijatelje i da si `normalna´
Ako prvi dejt preraste u nešto više, dečki žele znati da uz njega postoje i drugi ljudi u tvom životu te da nećeš o njemu biti (pre)ovisna. Naravno, postoje i super ljubomorni dečki kojima ova stavka nije ni najmanje bitna. Hmmm...



5. Što ti se sviđa, s čim se baviš i koji su tvoji hobiji
Žele upoznati pravu tebe i tako vidjeti koliko su vam interesi slični ili različiti.

6. Poziv da bi mogli ići negdje skupa
Čak i ako je poziv čisto prijateljski, on ostavlja `dobar feeling´. Ovih par sati koje smo proveli zajedno nije uzalud bačeno vrijeme – je objašnjenje koje ovaj poziv nudi.



7. Da si im ravnopravna

Kada se ponudiš platiti sok koji ste popili ili ulaznice za film koji ste pogledali, automatski dobivaš veliki plus. Danas su cure ravnopravne dečkima u svakom pogledu, zato to i pokaži.

Jesi li bila do sada na prvom spoju?


Foto: IMDB/ Giffy

S.T.R.

Spas za sramežljive curke - trikovi za flertanje bez riječi

Koje `etikete´ dečki daju curama (iza naših leđa) - u kojoj si ti grupi?

4 osobe od kojih nikad ne bi trebala slušati ljubavne savjete

veza što dečki žele ljubav Dečki cure mišljenje komplimenti prvi spoj

Još vijesti