par u šetnji

Kada si na prvom spoju trebaš što bolje pokušati upoznati osobu. Nemoj pretjerati s pitanjima da vam razgovor ne izgleda kao policijsko ispitivanje, ali nemoj se niti bojati pitati sve što te zanima.

Nemoj se sramiti na prvom spoju pitati stvari koje te zanimaju. To je prilika da se bolje upoznate i pitanja su dobrodošla. Ipak, pazi da ne zadireš previše u stvari koje te se ne tiču, jer ipak ste se tek upoznali. Previše osobne i teške teme možda nisu za prvi spoj. Nismo svi jednako pričljivi i netko će možda biti šutljiviji jer je pod stresom. Taj netko možda budeš i ti! To nije nužno znak da će spoj propasti. Čak i da te uhvatila trema i overthinkaš svaku stvar koju izgovoriš pa zbog toga većinom i šutiš, ova bi tri pitanja trebala pitati. A sada ćemo ti reći i zašto je svako od njih bitno.

Slika nije pronađena Mjesta koja su loš izbor za prvi spoj: Ovih 8 izbjegavaj – a evo i zašto je svako od njih loše

1.Kako ti je završila zadnja veza?
Pitanja o bivšima i prošlim vezama su sklizak teren. No, ovo je pitanje jedno koje ipak trebaš postaviti. Kako je i kada završila nečija prošla veza može zapravo reći jako puno o osobi. Naravno, pod pretpostavkom da ti govoru istinu, a ne da uljepšava stvar. Po tome ćeš vidjeti i je li prebolio bivšu, je li možda netko tko je u prošlosti varao i kakva ima očekivanja od veze.

2.Kakvu vezu tražiš?
To što netko dejta ne znači da nužno traži istu vezu kao i ti. Neki su ljudi za ozbiljnije veze, neki se ne žele službeno vezati…nije loše odmah na početku znati što osoba želi i jeste li na istoj valnoj duljini. Zaglaviti s nekim tko ne želi isti oblik veze kao i ti je samo gubljenje vremena i odnos u kojem nećeš biti 100% sretna. Zato nije loše ovo odmah na početku raščistiti.

3.Što voliš raditi u slobodno vrijeme?
Ovo je pitanje dobro iz nekoliko razloga. Prvo, saznat ćeš kako ta osoba voli provoditi vrijeme i je li to nešto što ti se sviđa ili ne. Možda je netko tko obožava provoditi vrijeme u prirodi, a tebi je i odlazak u park previše prirode. Usput ćeš vidjeti i imate li zajedničke hobije i interese, što je uvijek plus. A reći će ti ponešto i o karakteru te osobe. Drugo, dat ćeš im priliku da se raspričaju. Svi volimo pričati o stvarima koje nas zanimaju i ovo ti pitanje može pomoći spasiti se od neugodne tišine na neko vrijeme.

Slika nije pronađena Nepristojna ponašanja na prvom spoju koja nemoj ignorirati – ovih 9 te upozorava da nije tako dobar

prvi spoj prvi dejt pitanja što pitati obavezno pitati na prvom spoju bitna pitanja saznati o njemu ljubav

Još vijesti