Slika nije pronađena

Ne moraš se truditi prejako kako bi već na prvom spoju ostavila dobar dojam i zainteresirala osobu koja ti se sviđa. Dečki su zapravo prilično jednostavni i osvojit ćeš ga već i s ovakvim malim gestama.

Posebno se uvijek stavlja pritisak na prve spojeve, ako njega preživiš, kasnije će već biti lakše. Iako si nervozna i bojiš se da ne ostaviš loš dojam, samo se uvijek sjeti da vjerojatno i druga osoba pokušava isto i neće primijetiti neke male 'greške' koje možda misliš da si napravila i zbog kojih mu se nećeš svidjeti. Ako želiš biti sigurna da si ostavila najbolji mogući dojam, pokušaj ga na prvom spoju impresionirati na neki od ovih 10 načina. Iako su male geste, u očima drugih će izgledati veliko.

1.Dođi na vrijeme
Iako se svima može dogoditi da slučajno zakasne jer je nemoguće kontrolirati neke stvari, poput prometa, potrudi se krenuti i mrvicu ranije ako treba. Čak i da dođeš 10 minuta ranije, bolje nego da kasniš. Ostavit ćeš dobar dojam i pokazati da ti je stalo i da se veseliš vašem druženju i upoznavanju.

2.Nemoj pretjerati s outfitom
Ovisno o tome gdje idete, odjeni se primjereno, nemoj pretjerati i doći kao da ideš na modnu pistu, a dogovorili ste se da idete prošetati. To ne znači da trebaš staviti na sebe prvu stvar koja ti je u ormaru, biraj ono što ti dobro stoji i ono u čemu se osjećaš ugodno i zgodno.3.Nemoj se napiti
Može se činiti kao dobra ideja popiti malo alkohola kako biste se opustili, ali imaj na pameti koje su ti granice kada piješ i pazi da ih ne prijeđeš. Nećeš ostaviti dobar dojam ako se napiješ, u to možeš biti sigurna.

4.Osmijeh
Glavni dodatak outfitu je osmijeh i nemoj ga zaboraviti nabaciti povremeno. Kada si mrtva ozbiljna na prvom spoju to se može protumačiti kao da ti nije dovoljno zabavno ili da ne uživaš. I svi će uvijek prije pasti na ljude koji su nasmijani nego na one koji imaju cijelo vrijeme izraz lica bez emocija.

5.Pričanje o bivšem dečku ne dolazi u obzir
Prvi spoj nije mjesto ni vrijeme gdje ćeš spominjati bivšeg ili pričati o njemu. Iznenadila bi se koliko ljudi ovo radi, ali ne bi trebali. Razgovor o tome neka ostane za neki kasniji spoj ako vidite da se jedno drugome sviđate i krenu priče o vezi.

6.Ponudi se da ćeš ti platiti
Dečki su toliko navikli da se od njih očekuje da plate na prvom spoju da je čak i prijedlog da ćeš to napraviti lijepa gesta. Sigurno će inzistirati da on plati, ali ovako ćeš ostaviti bolji dojam jer si se barem ponudila.7.Predloži ti ideju gdje da odete na prvi spoj
Još jedna stvar koja se često očekuje od dečki je da i predlože gdje da idete na prvi spoj. I lakše ti je tako jer još ne poznaješ tu osobu i ne znaš što bi predložila, ali zapravo ne bi trebala samo tako pustiti da on odluči. Ako ti predloži da ti daš ideju, nemoj samo reći da ti je svejedno, daj ideju! Dečki vole kada cure povremeno preuzmu kontrolu.

8.Postavljaj pitanja
Nemoj samo pričati o sebi ili bilo čemu drugom jer se bojiš da se slučajno ne dogodi neugodna tišina. Ako se i dogodi, nije kraj svijeta! Postavljaj pitanja o nečemu što te zanima i potakni i drugu osobu da priča. Potpitanja su dobar način da potakneš drugu osobu da isto priča, a bez da djeluješ napadno.9.Flertanje je okej, ali u umjerenim količinama
Nemoj pretjerati sa zavođenjem na prvom spoju, koliko god da ti se taj netko sviđa. Ovo je prilika da se upoznate i vidite hoćete li kliknuti i uživo ili će sve ostati na kemiji preko poruka.

10.Daj mu kompliment
Dečki padaju na komplimente! A tko i ne bi? Oni standardni komplimenti poput toga da je zgodan ili pametan – zaboravi na njih, to djeluje isfurano i ne baš iskreno, slobodno istakni nešto što ti je posebno zapelo za oko na njemu, neki detalj koji ti se baš sviđa. Ali i s ovim pazi da ne pretjeraš! Previše komplimenata će izgledati kao da se jako trudiš i neće djelovati kao da to stvarno i misliš.

Pogledajte još:

Lako je zavarati se da ova ponašanja znače ljubav: 11 stvari koje izgledaju kao ljubav, ali to nisu

Dečki su otkrili kakve poruke mrze dobivati od cura: Ovih 11 će im ići na živce

Pokušava li ti dati do znanja da mu se sviđaš? Da - 7 znakova da ti se neizravno upucava

ljubav impresioniraj ga Dečki prvi spoj

Još vijesti