Slika nije pronađena

Cure i dečki razlikuju se po mnogim stvarima, a jedna od njih je briga. Kada dejtanje tek krene cure razbijaju glavu oko nekih stvari koje dečki uopće ni ne zamjećuju.

Odrastanje donosi i svjesnost oko toga kako izgledamo i da se naše tijelo mijenja. Normalno je da se brinemo o tome kako izgledamo, a osobito ako imamo simpatiju ili dečka.

Čak i najsamopouzdanije cure brinu o tome što će dečko misliti o pojedinim stvarima što se tiče njihovog izgleda. Istina je da dečki to uopće ne primjećuju.

Naravno, uvijek postoje iznimke, no većina dečkiju neće zamijetiti koliko dlaka cura ima na intimnim dijelovima ili koja joj je veličina grudi.

Evo oko kojih stvari se cure brinu, a dečki ih uopće ne zamjećuju:

Odlazak na wc

Neke cure znaju trpjeti nuždu i odgađati odlazak na toalet samo zato što im je bitno što će dečko misliti o tome. Ovo se možda čini kao vrlo glupo razmišljanje jer svi imamo fiziološke potrebe, ali to je tako. Cure misle da će ih dečko smatrati odbojnima zbog odlaska na wc- gluposti!Kada cura prva priđe

Cure se boje da će ispasti malo `creepy` ili čudne ako naprave prvi potez i priđu dečku. Istina je da dečki to vole, a cure se trebaju prisjetiti kako se one osjećaju kada im priđe netko sladak.Dlake na intimnom području

O ovoj temi bi se dalo raspravljati jer svatko voli drukčije stvari, ali ovdje govorimo o tome da žene brinu da se slučajno ne bi bile odbojne muškarcu ako tu i tamo imaju koju dlaku `tamo dolje`. Većinu dečkiju nije briga je li se `zalomila` koja dlačica i vjerojatno ne postoji slučaj da je dečko curu odbio zbog toga.


Veličina grudi

Grudi nikada nisu potpuno simetrične, a cure znaju izludjeti same sebe s tim `kako im je jedna dojka veća, a druga manja` ili `kako imaju čudne bradavice`. Dečkima to nije niti malo bitno, a niti to zamjećuju. Naravno, netko voli veće grudi, netko manje- ali muškarci ne diskriminiraju grudi. To svim curama treba biti jasno kako bi se prestale toliko brinuti ni oko čega.


Ako mu pokažeš zainteresiranost

Ovo se ne odnosi na to da dečki ne mare za tvoju zainteresiranost nego na to što cure previše razmišljaju o tome hoće li dečka odbiti ako to pokažu. Odgovor je tu: dečki vole kada im pokažemo da nam se sviđaju.
Kada ti je soba u neredu

Često cure znaju reći dečku da on ne može doći k njima jer je njoj soba u neredu. Dečke zbilja nije briga za to.Kada cure preuzmu stvari u svoje ruke

Djevojke se brinu da će ispasti k*je ili da će ih se doživjeti kao šefice ako preuzmu stvari u svoje ruke. Kao što smo rekli- uvijek postoje iznimke, ali većini dečkiju ne smetaju neovisne i snažne cure sa stavom.
Dečki cure brige