Slika nije pronađena

Ako se pitaš kako osvojiti dečka, možda ti ovi savjeti mogu otkriti odgovor na to pitanje. Razna istraživanja provedena na temu privlačnosti izdvojila su 5 stvari koje djevojke nikada ne bi očekivale da će privući dečke, ali baš će ih te neočekivane stvari osvojiti.

Jednako kako su cure komplicirane dečkima, tako su i dečki komplicirani curama. Shvatiti kako ga osvojiti i što mu to znači kada ti kaže da si slatka čini se kao najveća misterija. Tome ne pomaže ni činjenica da je svaka osoba drugačija, da ju privlače drugačije osobine i da će se ponašati drugačije u određenim situacijama. Pa ipak, istraživanja su otkrila da svi dečki imaju nekoliko stvari zajedničkih. Većinu će posebno osvojiti ovih 5 neočekivanih stvari. One su im posebno atraktivne na djevojkama.

1.Prirodni makeup ili nikakav

Iako će se cure za dejtove najčešće našminkati i istaknuti sve ono što žele, a sakriti nedostatke, dečkima bi bilo draže da se pojave prirodne. Ako već imaju potrebu staviti šminku, uvijek će im biti privlačnije cure koje su se našminkale što prirodnije. Puno šminke nije im toliko wow, pogotovo ako se radi o jakom makeupu, tamnim bojama, hrpi proizvoda... U ovom je slučaju manje više. Međutim, crveni ruž za usne i tuš nisu nešto čemu će se ikada protiviti, to je šminka koju vole vidjeti na curama.

2.Uzak struk i naglašeni bokovi

Tijelo u obliku pješčanog sata je dečkima najprivlačnije, ali čak i da nemaš taj oblik tijela, uz prave komade odjeće i uzorke možeš napraviti taj efekt. S obzirom da je danas popularno ovako izgledati – imati što uži struk, a šire bokove, hrpa je odjeće dizajnirana upravo da naglasi takvu figuru.

3.Crvena odjeća

Crvena je boja, boja strasti, pa ne čudi da se smatra i jednom od najprivlačnijih boja općenito, ali i da najviše privlači dečke. Psiholozi sa Sveučilišta Rochester napravili su istraživanje u kojem su dečkima pokazivali fotografije žena na način da je jedna fotka bila u crvenom okviru, druga u bijelom te žene u crvenoj odjeći u i plavoj. U oba su eksperimenta većina odabrali kao privlačnije žene u crvenom.

4.Dobrota

Ponašati se lijepo i pristojno je nešto što ti može donijeti samo dobro. Negativna energija, uvrede, prigovaranje i ljudi koji na sve gledaju negativno nisu toliko privlačni kao oni koji su dobri. Pogotovo se ovo odnosi na ponašanje prema drugima, bilo prijateljima ili konobarima u kafiću.

5.Visoki glas

I dok cure više privlače dečki koji imaju dublji glas, dečke više privlače cure koje imaju visoki.

Pogledajte još:

Jeste u vezi ili ne: Koliko se dugo trebaš viđati s nekime prije nego definirate vaš odnos?

Znakovi da te dečko ne poštuje: Ovih 8 otkriva da mu baš i nije stalo do tebe i vaše veze

Suptilni načini kako nagovoriti dečka na bilo što – 7 malih 'manipulacija' koje neće nikoga povrijediti

ljubav veza Dečki cure sviđanje privlačno na curama

Još vijesti