Slika nije pronađena

Sada dolazi težak dio – kako mu se javiti i javiti li mu se uopće? Hoće li ispasti očajno ako mu pošalješ poruku prve, umjesto da čekaš njega da se javi? U svačijoj glavi zavladala bi sveopća zbrka i panika.

Odgovor na to pitanje je definitivno: 'Ne!'. Slanje poruke simpi je potpuno zastrašujuće, ali u tome nema ničeg lošeg. Jednostavno, ako vam se netko sviđa, slanje poruke je slatki način za dati im do znanja da mislite na njih. Samo krenite u realizaciju, a ovih nekoliko savjeta će vam pomoći da se osjećate samopouzdanije i snažnije prije nego što se upustite u taj pothvat.


1. Započnite s nečim slatkim.

Ne treba vam dugačka i upečatljiva prva poruka. Nešto jednostavno poput: 'Hej! Kakvi su ti planovi za Noć vještica?', može pokrenuti cijeli razgovor.

2. Malo pričekajte prije nego što odgovorite.

Jednom kad pošaljete prvu poruku i počnete razgovarati, nakratko razmotrite svaki odgovor. To njima daje trenutak da postanu još više zainteresirani za ono što ćete reći sljedeće, a vama omogućava smišljanje savršenog odgovora.


3. Nemojte pretjerivati s emotikonima.

Mnogo je smislenije podijeliti svoje emocije riječima, nego emotikonima. Poneki emotikon tu i tamo je slatki način za pokazati da vam se sviđaju, ali uglavnom razmišljajte o tome što biste im rekli u stvarnom životi, a zatim to samo napišite.

4. Nemojte biti lude ako vam ne odgovore istu sekundu.

Na isti način na koji si vi uzmete koju minutu da razmislite o onome što želite reći, vjerojatno i oni rade istu stvar.


5. Budite svoje.

Što je najvažnije od svega, budite prirodne, fantastične i dozvolite im da upoznaju vas, onakve kakve uistinu jeste. Ne tipkajte nešto samo zato što mislite da ćete ih tako impresionirati.

Foto: Freepik/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Koliko se dugo trebaš dopisivati s nekim koga si upoznala na internetu prije nego pristaneš na nalaženje?

Nemojte biti ribe poput Shawna i Camile! Ovih 15 tajni o ljubljenju znaju samo najbolje ljubilice

OMG! Znači li to da mu se sviđaš?! Njegovi potezi su konačno *dekodirani*

ljubav prva poruka simpa Broj Mobitela savjeti

Još vijesti