Slika nije pronađena

Koliko god bila luda za simpom i misliš da je nemoguće ne misliti na njega non stop svaki dan, sve je moguće pa tako i to, samo ako to stvarno i želiš. Prestani misliti na njega i iskoristi najbolje od nove školske godine, a ako ne znaš kako, sada ćeš saznati.

Nije loše imati simpu, nekoga koga ćeš škicati u školu i o kome ćeš razmišljati kada ti je dosadno na povijest. Pa ipak, koliko god tvoj simpa bio savršen, doći će trenutak kada ćeš shvatiti da nikada ništa od toga i da ga trebaš izbaciti iz glave jer ćeš inače izludjeti samu sebe. Možda se čini da je nemoguće ne razmišljati o njemu kada je tako divan, ali i to je moguće. Pogotovo je teško izbaciti iz glave nekoga s kime nisi stvarno i bila i o kome samo maštaš jer se tako čini savršenijim nego što vjerojatno i je. Kako bi ti pomogli fokusirati se na druge stvari, stručnjaci za veze imaju nekoliko rješenja za koja su sigurni da pale koliko god bila luda za simpom. Imaju tri načina koja možeš krenuti isprobati već od sutra.

1. Pomiri se s idejom da je bolje da ste samo prijatelji

via GIPHY


Nije jednostavno, ali prvi korak je da se pomiriš s idejom da tvoja zaljubljenost u ovom slučaju neće završiti sretno. Tu ti može pomoći 'pravilo 17 sekundi', koje kaže da je potrebno svega 17 sekundi pozitivne vizualizacije nečega kako bi ti se promijenilo stanje u glavi. Koje će se sve pozitivne stvari moći dogoditi ako izbaciš simpu iz glave? Što ti se lijepo trenutno događa u životu?  Razmišljaj o takvim i sličnim stvarima, ako treba i zapiši ih na papir nekoliko svakog dana. Pokušaj razmišljati i o dobrim stranama toga da ti i simpa budete samo prijatelji ili poznanici, ali i što znaš o njemu, a zbog čega vam veza ne bi uspjela.

2. Suoči se sa svojim osjećajima

via GIPHY


Ovo ti vjerojatno neće biti ugodno, ali će biti korisno. Sjedni na trenutak i razmisli o tome kako se osjećaš i što osjećaš prema simpi. Ukoliko ti je već rekao da te vidi kao frendicu, sigurno si malo i povrijeđena i tužna. Nekada, čak i kada nisi s nekime ništa imala, treba vremena kako bi tu osobu preboljela. Uzmi si par dana za tugovanje, gledanje romantičnih filmova i uživanje u sladoledu, a nakon toga zaboravi na razmišljanja 'što bi bilo kad bi bilo' i skoncentriraj se na druge stvari i druge ljude u svom životu.

3. Otprati ga s društvenih mreža

via GIPHY


Koliko je god super vidjeti svakog trenutka svakog dana što netko radi, u ovakvim je situacijama to sve samo ne super. Lako je postati stalker i provjeravati njegov profil 100 puta dnevno, jer tako imaš osjećaj kao da si u njegovom životu, ali to nije zdravo, i sigurno to i sama znaš. Samo ćeš se osjećati gore ako ovo nastaviš raditi. Ukoliko se ne možeš suzdržati otprati ga s društvenih mreža ili deaktiviraj svoj profil na neko vrijeme. Brže ćeš se i lakše oporaviti ako ne gledaš njegovo preslatko lice svaki dan.

Foto: Freepik – yanalya/ Giphy/ Imdb

M.T.

Pogledajte još:

Hoće li vaša ljubav trajati zauvijek? Tvoji odgovori na ovih 15 pitanja otkrit će ti istinu

Voli li te ili te samo iskorištava? Znakovi koji otkrivaju kakve namjere zapravo ima tvoj dečko

Jednostavni savjeti uz koje će ti svako upucavanje proći uspješno – trik je u ovim malim stvarima

ljubav stručnjaci za veze zaboravi zaljubljenost simpa savjeti

Još vijesti