Slika nije pronađena

Sigurno si se barem jednom našla u situaciji kad si se zaljubila, ali nakon par tjedana shvatila da to više nije to. Ali sad se on zaljubio u teme i u problemima si – kako mu na lijep način reći da više ne želiš ništa s njim?

Prekid nikad nije laka stvar, ali što ako čak niste ni bili u vezi? Samo si se ohladila i ne želiš se više dopkati ili ići na kave. Ovo su neki od naših savjeta.

1. Prestani odgovarati na poruke – ovo nije najbolji način, ali uspjeva. Ako nekome ne odgovoriš dva ili tri puta shvatit će poruku. Pogotovo ako je riječ o osobi koju si upoznala nedavno i nisu se ni stvorili neki preveliki osjećaji.


2. Napiši lijepu poruku – natipkaj nešto u stilu 'Fkt mi je bed i sorry ako sam slala krive signale, ali ne osjećam prema tebi ono što bi trebala. Super si osoba, ali jednostavno ti ne želim lagati ili te zavaravati. Nadam se da kužiš. Sorry'.


3. Smiješ i malo lagati
– ako će ti biti lakše uvijek možeš reći da nisi spremna za vezu, da si se zaljubila u nekog drugog ili da još uvijek patiš za bivšim. Ne odobravamo laži, ali bijele laži su ponekad okej. Pogotovo u ovakvim situacijama kad ti do nekog nije baš previše stalo i samo se želiš izvući iz neugodne situacije.


4. Preko zajedničkog frenda/frendice – ako ste se tako upoznali, možeš zamoliti frenda ili frendicu da poruče osobi da nisi zagirajan.

5. Uživo – jedna od najviše fer opcija, ali možda najneugodnija. Osobu koja ti šalje poruke možeš pozvati na kavu i uživo objasniti da ne osjećaš što bi trebala i da je vaš odnos gotov.


6. Poziv

– okej opcija ako želiš učiniti pravu stvar, a nisi spremna na dejt uživo.Foto: Giphy/Unsplash

I.I.

Pročitajte još:

Pitanja na koja moraš odgovoriti s DA – jesi li u sretnoj vezi?

Drama nakon prekida - sedam razloga zašto mu/joj se stalno vraćaš

Put do njegovog srca – kako zavesti dečka koji ti se sviđa tijekom praznika?

odbijanje savjet simpa dopkanje