Slika nije pronađena

Trebam li staviti jedan ili dva emotikona? O ne, jesam li ih prebrzo odgovorila?! Je li ta šala ipak bila malo too much? - konačno saznajte odgovore na sva pitanja koja ste ikad imali.

Vjerojatno ste pomislili na barem jednu od ovih stvari posljednji put kad ste dopkali sa simpom. Bilo da ste najbolji prijatelji ili se poznajete samo tjedan dana, ovi će vam savjeti omogućiti da šaljete prave signale i pomoći u dekodiranju bilo kakvih kriptičnih poruka:

1. Sada kada ste dobili broj svoje simpe, zapamtite ovo: 'On/a je isto samo čovjek', tako da se ne morate ponašati poput ludih obožavatelja i čuvajte to za onda kad će vam zaista biti potrebno, primjerice za koncert Enrique Iglesiasa.


2. Budite strpljivi. Samo zato što vam ne šalju poruke nazad istog trena, ne znači da vas ignoriraju. Moguće je da su samo zauzeti i uskoro će vam poslati odgovor!

via GIPHY


3. Pokušajte ih bolje upoznati. Pitajte ih što vole raditi u slobodno vrijeme i o njihovoj obitelji. Postavljajte raznolika pitanja. Također, želite da vaš razgovor traje dugo vremena, pa nemojte slati puno pitanja odjednom nego ih rasporedite.

via GIPHY


4. Da biste započeli razgovor, pošaljite jednostavan: 'Hej, što ima?', to će pokrenuti razgovor na ležeran način.

5. Ako vam na kraju ne odgovore na poruku, to može značiti da nisu zainteresirani. Ako je tako, dajte im malo vremena prije nego se ponovno javite. Ili pustite da vam oni pošalju poruku kako biste mogli testirati njihovu zainteresiranost.

via GIPHY

6. Tijekom razgovora, emotikoni su sjajni. Lako možete reći što i kako se osjećate, a možda i malo flertati. Međutim, nemojte odmah na početku koristiti emoji srca. Ipak pričekajte kad budete oboje sigurni u ono što osjećate.

via GIPHY


7. Ako ne znate što reći ili kako odgovoriti na jednu od njegovih poruka - za to služe prijatelji! Screenshotajte razgovor i pošaljite ga frendu/ici kako biste odmah dobili povratnu informaciju.

via GIPHY


8. Pokušajte ne ulaziti previše u dubinu svake njihove poruke. Ako analizirate sve što kažu, ne samo da ćete poludjeti, već će vam to narušiti odnos koji pokušavate izgraditi.

via GIPHY


9. Kada se dopkanje malo utiša, izađite i družite se, napravite nešto zajedno. Ne mora to biti službeni dejt ako to ne želite, ali svakako se pobrinite da upoznate osobu iza zaslona i uživo.


10. Zapamtite da je najvažnije da ste iskreni prema njima i sami sa sobom. Pokažite stvarnog sebe kroz vaše razgovore i vaša simpatija bi mogla postati više od simpatije.

Foto: Giphy/ Imdb

M.S.K.

Pogledajte još:

Zavedi ga porukama – savjeti uz koje ćeš postati stručnjakinja za dopkanje

Najčešće pogreške koje svi radimo u početku veze – ovaj put ih izbjegni!

Koje od ovih 'simptoma' imaš i ti? 25 znakova koji ukazuju da si ludo zaljubljena

ljubav dopisivanje simpa zabava savjeti dopkanje

Još vijesti