Slika nije pronađena
Često ne možeš shvatiti što neki zgodan dečko vidi u svojoj curi? Je li bitno stvarno očima nevidljivo?

Tebi je ona ružna, nezanimljiva i ne oblači se po tvojem ukusu? Moramo te razočarati – svatko od nas vidi drukčije i različite stvari smatra privlačnima. Ipak, svim dečkima se na njihovim curama sviđa ovih nekoliko 'sitnica'.1. Miris njezinog regeneratora/šampona/gela za tuširanje
Dečki općenito obožavaju prljati po ženskoj (naročito dugoj) kosi i mirisati joj kožu. I tebe sigurno 'pali' njegov seksi miris – losion nakon brijanja, gel za tuširanje, parfem ili barem dezodorans. Naš nos prepoznaje mirise i vezuje uz osobe. Zato je iznimno bitno da uvijek budemo uredni i mirišljavi – pa ne želiš valjda da te zapamti kao 'smrduckavu'?

via GIPHY


2. Samostalnost
Da, to je teže postići kad ideš u školu i ovisi o džeparcu koji dobiješ od staraca na kapaljku, ali svejedno već tada možeš biti samostalna u razmišljanju – furati svoj stil. Nikad ti ne smije biti bitno što drugi misle o tebi.

via GIPHY


3. Njezin smijeh
Osmijeh je najljepši ukras našeg lica. I tvojeg i njegovog. A dečki najviše vole cure koje se znaju nasmijati njihovim šalama. Evo zašto bi trebala biti s dečkom koji te nasmijava.

via GIPHY


4. Strastvenost
I ne, ne mislimo na strast u krevetu. Dečki vole kada cure strastveno pristupaju svojim hobijima, kućnim ljubimcima, svemu onome što ih iskreno zanima.

via GIPHY


5. Iskrenost i prizemnost
Dečki vole cure koje su tu, s njima, na Zemlji. Svi ponekad maštamo, ali moramo se vratiti u našu galaksiju. I biti iskreni u komunikaciji. Nitko ne voli fejkuše.

via GIPHY


6. Povjerenje
Najvažniji segment svakog odnosa. Morate biti iskreni jedno prema drugome i zadržati ono strogo povjerljivo između sebe. Ne mora baš sve znati ni tvoja BFF ni sestra.

via GIPHY


7. Njezin način dopkanja
Svatko od nas ima svoj način i upravo tvoj način se sviđa tvojem dečku. Dečki najviše vole poruke za laku noć (koje se ponekad malo odulje).

via GIPHY


8. Kreativnost
Dečkima se sviđa kreativni pristup njihovih cura, koji uključuje razmišljanje i dolaženje do individualnog rješenja. Sviđaju im se narukvice njihovih cura, DIY sapunčići i originalan zid pun njihovih slika.

via GIPHY


Foto: Giphy/Shutterstock

M.Z.Pročitajte još:

Dečkima je očito dosta našminkanih cura – stigla aplikacija koja totalno razotkriva fejkerice

7 stvari koje dečki nikako ne vole vidjeti na curama

8 okej razloga zašto dečki odustanu od cure koja im se sviđa

seksi dečko cura sitnice sviđanje privlačno

Još vijesti