Slika nije pronađena

Upravo je taj period 'muvanja' i flertanja onaj koji kod svih pobuđuje leptiriće. Neki ga možda ne vole zato što je lijepo znati sviđaš li se nekome ili ne, ali većina upravo uživa u tom neznanju.

Taj period svašta donosi - sigurno će biti neprospavanih noći tijekom kojih se pitaš sviđaš li mu se ili ne, moguće da će pasti i koja suza kada misliš da je sve izgubljeno, a svaki dan ćeš barem  jednom pomisliti kako ti je dosta svega te kako odustaješ. Sve su to faze kroz koje skoro pa da moraš proći, prije nego što dobiješ svoj sretan završetak.

Koliko god cure bile uvijek u pravu te one koje nisu nikada ništa loše napravile, istina je daleko od toga... Za početak, upravo u tom periodu prije same veze, gotovo pa uvijek cure nisu sto posto iskrene. Ne radi se tu o nekim velikim lažima, čak su stvari toliko nebitne da ih ne skeniraju kao laži, no one to ipak jesu. Ne vjeruješ nam? Skrollaj dalje i sigurni smo da ćeš se prepoznati u većini istih!


via GIPHY


Kad je riječ o glazbi i filmovima koje on sluša i gleda, skroz se slažete! Ili ipak ne?

Realno, šanse da naiđeš na nekoga tko zaista ima isti ukus u filmovima i glazbi kao i ti su nevjerojatno male. Čak i kad se radi o tvojim frendicama, većinom ne slušate istu glazbu. Imate pjesme koje sve volite i filmove koji su klasici, ali baš da sve isto slušate i gledate... Nije istina.

Naravno da ćeš mu reći da ti je serijal filmova Rocky omiljen na svijetu iako niti ne znaš tko je Rocky, no pripazi se. Ako stvari uspiju na kraju, vrlo je lako moguće da ćete skupa gledati Rockyja. Jesi li spremna na to?

'Sori što nisam odgovorila, zaspala sam.'

Svi znamo za tu foru - kada je vrijeme za spavanje, možeš mu poslati 'laku noć' i onda ići spavati u strahu da se sutradan neće javiti, ili možeš jednostavno ne odgovoriti na zadnju poruku i sutra ležerno nastaviti razgovor. Ako ćemo iskreno, vjerojatno i on to radi svaki put kada 'iznenadno zaspe' stoga ti ovo opraštamo, ali možeš mu tu i tamo napisati 'laku noć', tek toliko da vidiš hoće li se zaista javiti sutradan!


'Ma daj, nisam to znala?'

Bilo da se radi o tome gdje mu radi mama ili da je prije 5 godina bio u Parizu, nema šanse da ti to nisi znala. Čak i da nisi stalker expert (a skoro svaka cura je), sigurno imaš barem jednu frendicu koja je obavila taj posao za tebe. Vjerojatno mu znaš i krvnu grupu te vrijeme kada je rođen. Pripazi samo da ti jednom slučajno ne izleti informacija koju nisi dobila od njega - moglo bi biti neugodno...


via GIPHY


'Kako si smiješaaaan!'

Okej, ovo je laž koju vrlo vjerojatno ne skeniraš kao laž zato što ti u tome trenutku zaista vjeruješ da on je rekao dobru foru, iako to ona nije. Radi se o tome da si zaljubljena i sve što on kaže i radi je prefora i presmiješno, iako nikome osim tebe nije. U tom trenutku, čak ne lažeš toliko njega, koliko sebe, ali hajde, opraštamo ti.

Zaljubljenost je luda stvar, zašto bi bilo što vezano uz nju bilo loše?

Koje slatke laži si ti rekla ili čula?

Foto: Giphy/Shutterstock

A.Š.

Pročitaj još:

PSSSST! Savjeti za cure u vezi – slučajevi u kojima je sasvim okej lagati dečku

Pusa, nešto više ili samo 'bok'? Istraživanje je otkrilo kako najčešće završavaju dejtovi

Upute za dečke – osam znakova da ju moraš pozvati van i tri da te 'friendzonala'

dečko cura veza simpatija sviđanje par flert

Još vijesti