Slika nije pronađena
Većina dečki se pretvara da su totalno opaki i 'macho', no istina je da i oni vole čuti da su voljeni i obožavani. Vjerojatno to ne bi nikada priznali, ali vole čuti neke sladunjave rečenice!

Cure su poznate po tome da vole kada ih se zove slatkim nadimcima i kada im se govori kako su one najbolje na svijetu, kako ih se voli, ali da im se to i pokazuje. Dečki su navodno oni koji ne vole te stvari te bježe od svakog pokazivanja ljubavi i privrženosti.

To naravno nije istina, zato što svi vole biti voljeni i osjećati se potrebnima! Ipak, u svemu treba imati mjeru... Donosimo ti rečenice koje dečki UVIJEK vole čuti (tj. nisu presladunjave!).

'Volim te.'

Ovo je svakako nešto što ne bi trebalo govoriti dok se tako ne osjećaš, zato što nije u redu lagati ni drugu osobu, a često tako zavaravaš i samu sebe. Kada se osjećaš tako, onda to slobodno i reci. Pogotovo ako ste si to već rekli prvi put - nemoj se bojati ponavljati to i u nekim naizgled običnim situacijama!


via GIPHY


'Laku noć.'

Možda niste cijeli dan pričali, ali kako bi i ti voljela dobiti poruku za laku noć od njega, tako bi i on od tebe. Jednostavno mali pokazatelj da ti je stalo i da si pomislila na njega upravo prije spavanja, a svi znamo da se tada misli samo na ono najbitnije!

'Možeš li mi pomoći?'

Svaki dečko se voli osjećati potrebnim, pa će im ova rečenica uvelike laskati. Može se raditi o tome da ti treba pomoć oko škole ili neki savjet oko svađe s frendicom - obrati mu se uz ovu rečenicu i bit će mu i više nego drago pomoći ti!

'Stalo mi je do tebe.'

Ako si još niste rekli 'one' dvije riječi, ovo je sasvim dobra zamjena. Tako će znati da ti se sviđa, pa i da je imao neke nedoumice oko toga, nakon ove rečenice ih neće više imati. Sve će biti manje nategnuto i cijela atmosfera će biti puno bolja!


via GIPHY


'Hvala ti.'

Kako i ti voliš dobiti potvrdu da si nešto dobro napravila, ali i osjetiti zahvalnost druge osobe, isto je i s njime. Bitno mu je da zna da se ne trudi uzalud, ma o čemu god bila stvar - otvaranju vrata prije tebe, pomoći oko zadaće ili tome što je poslao poruku jesi li stigla sigurno doma. Budi zahvalna na svemu, a to mu i pokaži!


Foto: Giphy/Profimedia

A.Š.

Provjeri još:

Drugi način za reći 'volim te' – deset rečenica koje svaka cura voli i želi čuti

Dečki, ovo izbjegavajte! 'Ako baš želiš' i ostale izjave koje cure NE žele čuti

Ne daj se prevariti: Ovo su klasične izjave koje ćeš čuti od svakog dečka koji nije za vezu

dečko cura simpatija sviđanje veza par

Još vijesti