Slika nije pronađena
Škola je možda naporna zato što se svaki dan moraš ustati rano ujutro, slušati o stvarima koje te ne zanimaju i stalno živiš u stresu, no ima nekih dobrih strana.

Možda ti nisu svi iz razreda najdraže osobe na svijetu, ali na kraju dana, ipak se radi o tvojem razredu i osobama s kojima provodiš veći dio svojeg dana. Stoga, nije ni čudo što se vrlo često rode razne simpatije.

Preko ljeta se rijetko vidimo s ljudima iz razreda, svi su negdje na moru ili rade, pa je teško uskladiti rasporede. To teško pada čak i kada se ne bi radilo o tvojoj simpatiji, a pogotovo tada!

Ipak, kroz par dana ćeš ga napokon ponovno vidjeti. Hoćeš li uspjeti preživjeti taj ponovni susret?

Donosimo ti par savjeta kako da budeš totalno kul cijelo vrijeme!

Nemoj pokazati koliko ti je drago što ga ponovno vidiš

Najgora stvar koju možeš napraviti jest otvoreno mu pokazati koliko ti je falio. Drži se malo na distanci ili barem probaj djelomično ispasti hladna. Nemoj sada dignuti nos u visine, već se ponašaj normalno. Kako se ponašaš i prema ostalima iz razreda!


via GIPHY


Smisli teme za razgovor

Vrlo često se zna dogoditi da s nekime nemaš o čemu pričati, no u ovom slučaju je vjerojatnije da nećeš znati o čemu prvo početi pričati! Odaberi si neke dogodovštine koje mu želiš prepričati i onda mu ih prepričaj i zainteresiraj ga.

Nemoj doduše skroz ignorirati njegove doživljaje, već ga pitaj i o tome kako je njemu bilo, što je radio, koga je upoznao... Iako to već sve znaš, realno.

Sredi se

Znaš ono da te dečko koji ti se sviđa vidi samo u najgorim izdanjima? E pa sada ćeš ga sigurno vidjeti, stoga se potrudi da ti ovo bude najbolje izdanje, ili barem ono ne najgore! Ne moraš se obući kao da ideš na crveni tepih, ali izgledaj samoj sebi lijepo. Imamo i savjete za idealan back to school make up! Zapamti, samopouzdanje je ključ za sve!


via GIPHY


Nemoj se ponovno zaljubiti

Možda si u ovih proteklih par mjeseci pokušavala prijeći preko svoje simpatije zato što izgleda da neće ništa biti od toga? Ako je to tvoj slučaj, onda se samo pokušavaj držati i dalje na distanci. Nemoj ga ignorirati, no nemoj se niti truditi previše zbližiti s njime.

Nemoj se ponovno zaljubiti u njega, tek si se odljubila!

Imaš li i ti sličnu situaciju?

Foto: Giphy/Shutterstock

A.Š.

Pročitaj još:

Napokon istina - koliko je dečkima zaista bitan izgled kod cura?

HELP Što ako dečko koji ti se sviđa nema Instagram i slabo koristi društvene mreže?

Samo za hrabre cure - kako prići dečku kojeg ne poznaješ?

dečko cura simpatija sviđanje savjet Škola razred

Još vijesti