Slika nije pronađena

Rastopiš se svaki put kad pita može li posuditi olovku i beskrajno se smijuljiš kad god ispriča vic tijekom odmora. Sviđa ti se i ti se želiš svidjeti njemu - ali onda otkriješ da mu se sviđa tvoja najbolja prijateljica!

To je nezgodna situacija. Sebični dio tebe želi reći: 'Ne, on je moj!', ali znaš da je to glupo. Međutim, tvoji osjećaji su tvoji osjećaji – nažalost. Evo kako se nositi s njima:


via GIPHY


1. Razgovaraj sa svojom prijateljicom!

To je najvažnija stvar koju moraš napraviti. Ne možeš pretpostaviti da će ona odmah znati kako se osjećaš o ovoj situaciji. Najbolji scenarij je taj da se njoj ni ne sviđa tvoja simpatija i onda odmah možeš objaviti kraj slomljenom srcu. U najgorem slučaju, i njoj se možda sviđa tvoja simpa što vas obje dovodi u veoma neugodnu situaciju, ali ona je rješiva – samo je potreban razgovor.


via GIPHY


2. Budi realna!

Jesi li prije dva tjedna upoznala tog dječaka u razredu? Ili si se zaljubila u njega onda kad ste podijelili vrećicu čipsa, jednom, u prvom razredu? Je li to nešto o čemu si pričala svim svojim prijateljima ili tvoja BFF ni ne zna kako se osjećaš? Bez obzira na to koliko dugo ti se sviđa, nije kraj svijeta ako mu se sviđa tvoja frendica. Simpatije dolaze i odlaze - tvoja će proći, a i njegova će.


via GIPHY


3. Zapamti što je važno!

Nitko nikada ne želi da mu prijateljstvo bude ugroženo zbog zaljubljenosti, pa računajte na svoju frendicu da se sjeća svih nevjerojatnih uspomena koje ste zajedno stvorile. Ako je ona dobra prijateljica, poštivat će kako se osjećaš. Ako će ipak ići za tvojom simpom to bi mogao biti dobar znak koji će ti puno reći o tome tko je ona uistinu.

Foto: YouTube Screenshot/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Izađi iz svog zaljubljenog mjehurića! Ovih 10 stvari bi trebala prestati raditi i to odmah

U minuti možeš saznati sve! Sedam je razloga zašto bi trebala reći svojoj simpi kako se osjećaš

Tušira se ili ti namjerno ne odgovara na poruku? Uz ovih 10 savjeta izbjegni dramu tijekom dopkanja sa simpom

ljubav zaljubljenost simpatija simpa bff savjeti najbolja prijateljica

Još vijesti