Slika nije pronađena

Društvene mreže su tu kako bismo mogli komunicirati s našom ekipom, ali i kako bismo mogli stalkati sve ostale ljude. No, što kada ti se svidi dečko kojemu je na Fejsu profilna stara barem četiri godine, a profile na drugim mrežama ni nema?

Pisali smo o tome kako pomoći dečku da ti se javi korištenjem Instagrama, no to je jedna od onih stvari koje pale samo ako taj dečko zaista i koristi Instagram. U suprotnom, radi se o hrpi savjeta koji ti nisu uopće korisni.

Iako danas živimo u vremenu kada skoro svi koriste intenzivno društvene mreže, dečki se i dalje donekle opiru tom trendu, pa ili imaju profile s nula informacija, ili ih ne koriste toliko često. U svakom slučaju, moguće je! I što onda?

Ovo su neki od naših savjeta!

Trudi se družiti s njime uživo

Ako si ga upoznala negdje, vrlo je vjerojatno da se radi o mjestu na koje i inače izlazi. Dečki koji ne koriste društvene mreže, vrlo često nisu ni inače jako socijalni i avanturistični, pa je moguće da ćeš ga ponovno sresti na istom mjestu.

Budi uvijek spremna na susret s njime, zato što on ne koristi društvene mreže i neće vidjeti tvoje fotke!


via GIPHY


Nemoj previše vremena provoditi na mobitelu

Kako on ne koristi previše mobitel i Internet, vjerojatno će istu stvar očekivati i od svojeg društva, ali i cure. To ne znači da moraš u potpunosti odustati od svojeg Instagrama, već da samo malo smiriš. On sigurno neće cijeniti to što sve moraš slikati...

Osim toga, razmisli radi li se o nečemu što bi tebi odgovaralo kao osobi - neće on magično početi koristiti Internet i sve njegove čari, samo zbog tebe!

Saznaj s kime se druži

Lako je moguće da njegovi frendovi ipak nisu toliko 'odsječeni od stvarnosti' koliko je on. Moguće da je on jedini u društvu koji ne stavlja nigdje fotke i ništa ne objavljuje. Ako pratiš njegove prijatelje, automatski pratiš i njega, što znači da ćeš ipak imati nekakav uvid u to gdje se nalazi i s kime je!

Ovo je očajnička mjera, ali nije niti cijela situacija puno bolja, zar ne...


via GIPHY


Nemoj požurivati stvari

S izbacivanjem društvenih mreža iz jednadžbe, totalno se mijenja dinamika odnosa. Inače ti je dovoljno da samo pročitaš sve što ta osoba stavlja na Internet o sebi i imaš osjećaj da ga već poznaješ. Kada toga nema, trebat će ti dulje da ga upoznaš, no i to je u redu.

Naposljetku, do danas su se svi tako upoznali, pa i tvoji roditelji. Možda to ipak nije toliko loše, ha?

Jesi li se i ti kada našla u sličnom problemu?

Foto: Giphy/Unsplash

A.Š.

Pročitaj još:

Check lista za parove – najljepši trenuci koje bi trebala svaka cura trebala doživjeti s dečkom

Dečki preuveličavaju, a cure umanjuju broj – znate li s koliko partnera prosječno spavamo?

Pomoć parovima – 12 savjeta za dugu i zdravu vezu

Dečki cure sviđanje društvene mreže

Još vijesti