Slika nije pronađena

Dok je nekim curama dovoljno da im se javiš tu i tamo s nekom slatkom porukom, ostalima ne bi bilo dovoljno niti da im skineš zvijezde s neba...

Naravno, ne radi se o nečemu što te cure forsiraju ili glume - jednostavno su takve ili nisu. Horoskop tu igra itekako veliku ulogu. Sigurni smo da ćeš se odmah složiti s onime što ti kažemo...

Pa krenimo od onih koje su najmanje zahtjevne!

12. Ribe

Vole biti zaljubljene i općenito su romantične duše, no to ne znači da i njihov dragi mora biti isti. Poprilično su fleksibilne i spremna se prilagoditi situaciji, dok god to znači da se imaju oko čega truditi!

11. Strijelac

Strijelci su poznati kao jedan od onih koji ništa ne uzimaju preozbiljno, pa tako ni romantične odnose. Ponekad se može dogoditi da to što olako shvaćaju stvari počne čak stvarati probleme, no u većini slučajeva se ipak radi samo o nečemu pozitivnome. Bitno je da joj ostaviš dovoljno prostora da se nikada ne osjeti zarobljenom!


via GIPHY


10. Vodenjak

Problem s vodenjacima je što često djeluju kao da su skroz emocionalno odsutni, no to često nije slučaj. Možda im je teže zaljubiti se na prvu, no kada se zaljube, onda su u tome sto posto. Nisu nimalo 'clingy' niti željne pažnje, no očekuju od tebe da ni ti ne budeš takav. Bitno im je da imaju dovoljno slobodnog vremena za svoje prijatelje/ice, ali i za svoje hobije i interese!

9. Vaga

Vage obožavaju biti u vezi, a svi znamo da posebno cijene balans i harmoniju općenito u svemu, pa i u vezi. Nije im problem prešutjeti stvari ili ih zanemariti, dok god to znači da će izbjeći konflikt ili svađu - to im je najveći strah!

8. Rak

Emocionalne račice se opuste tek kada napokon uđu u vezu, no zato će ti trebati dosta vremena dok ih ne osvojiš pri samom početku. Nakon toga je sve lagano, s obzirom na to da su spremne ići daleko samo kako bi ugodile svojem partneru. Jedino im je bitno znati da ti je stalo do njih - nakon toga su ti sva vrata otvorena!


via GIPHY


7. Blizanci

Iako su blizanci uvijek tu 'za ekipu', ponekad njihova neodlučnost može stvarati probleme. Nikada nisu u potpunosti zadovoljne svojim odlukama, a niti tvojima. Vjerojatno bi to bio slučaj što god da se odlučilo, stoga nemoj to uzimati previše k srcu.

6. Jarac

Ambiciozne i s visokim standardima za same sebe, očekuju isto i od svojeg partnera - ili barem da ispunjava neke od njihovih želja. Iako su više fokusirane na vlastiti rad i samu sebe, očekivat će i od tebe da se potrudiš oko njih. I to konstantno - ne povremeno, tu i tamo...

5. Bik
Nikada nisu bile, niti će biti, one koje će se zadovoljiti s bilo čime, osim da se osjećaju kao princeze! Iako imaju puno dobrih osobina, definitivno ćeš se morati potruditi oko njih. Daju puno ljubavi nazad, ali i očekuju jednako toliko (ako ne i više) od tebe!

via GIPHY


4. Ovan

Dominantne i samouvjerene, nemaju problema s time da ti daju do znanja da im se sviđaš. No, poznate su po tome da im stvari dosta brzo dosade, pa ćeš se morati ipak potruditi da im i ti ne dosadiš. Vaša veza može biti uspješna jedino ako se trudiš da stvari budu stalno nove i zanimljive, nepredvidljive!

3. Djevica

Ako postoji jedan znak koji je perfekcionist, onda je to djevica, stoga ne čudi što su upravo one pri samom vrhu ove liste. Iako su najveće kritičarke kad se radi o njima samima, bit će i prema tebi. Imaju visoke standarde koji teže k savršenstvu i očekuju od tebe da ih dostigneš.

2. Škorpion

Svi znamo da su škorpioni teški kad se radi o romantičnim vezama, zato što su jako strastvene i impulzivne osobe, pa im treba netko tko će to znati podnositi, a tu i tamo pregristi jezik. Doduše, to ne znači da ne očekuju puno pažnje i truda od tebe. Ponekad ćeš se morati nositi s njihovom posesivnošću i ljubomorom, no to je cijena koju moraš platiti!


via GIPHY


1. Lav

Čudi li te što je ovaj znak, i inače željan pažnje i pozornosti, upravo na samom vrhu ove liste? Naravno da ne. Imaju puno vrlina i dobrih strana, a od tebe se očekuje da se svakoj od njih diviš te da ih obožavaš. Kada se stvari uozbilje, malo se smire, no to ne znači da se i dalje nećeš morati ozbiljno truditi oko njih! Bitno im je znati da su voljene i cijenjene!

Što misliš, je li ova lista istinita?


Foto: Giphy/Pixabay

A.Š.

Pročitaj još:

HOROSKOP Rang lista znakova od najmanje do najviše iritantnih – gdje si ti?

Horoskop - ovi znakovi moraju pod hitno naučiti kako odmarati

HOROSKOP Tvoj najjači tajni adut – evo zašto tvojem znaku ekipa ne može odoljeti

Horoskop zahtjevne Dečki cure trud sviđanje

Još vijesti