Slika nije pronađena

Tinejdžerski dani su teški i ponekad nije lako odvagati što je 'normalno', ali ustvari sve što ti je događa je savršeno normalno. Naći dobrog frajera u tinejdžerskim danima vjerojatno nećeš, ali se možeš odlično zabaviti i provesti najbolje dane u svom životu. Donosimo ti sedam savjeta u nastavku.

1. Zabavljaj se s popularnim dečkima, ali obrati pozornost na dobrice – oni možda nisu dio elite, ali su vrijedni truda. Tek kasnije ćeš skužiti da su prave vrijednosti koje cijenimo kod dečkiju iskrenost, dobro srce i poštenje. Takvi dečki su u pravilu 'nevidljivi', ali su tu negdje, oko tebe...2. Uvijek se ponašaj kao da imaš dečka
– najvažnije je da budeš samopouzdana i opuštena su upravo takvi ljudi popularni i seksi – očajne nitko ne voli. I ponašaj se tako zbog sebe, ne samo radi drugih – imaš zbog čega, sigurni smo.

via GIPHY


3. Nemoj biti u vezi jer 'ne možeš naći boljega' – to nije istina. Zaslužuješ pronaći nekoga tko će te usrećiti i voljeti te potpuno, a do tada radije budi singl nego u lošoj vezi.

via GIPHY


4. Budi s nekim tko ti je prvenstveno prijatelj – naravno da je bitno da ti bude i seksualno napet, ali najbitnije je da se s njime osjećaš kao 'dio tima' i to pobjedničkog. Dečko te mora znati nasmijati i biti uz tebe kada plačeš. Neka ti njegovo rame bude najbolja utjeha.5. Nemoj biti samo njegova
– naravno, nemoj ga varati, ali dozvoli i sebi i njemu 'normalno disanje'. Opsesivno druženje samo s jednom osobom nije zdravo ni za jedno od vas. Slobodno vrijeme koristi i za druženje s frendicama, frendovima i hobije.


6. Ako te dečko bencha, ghosta, breadcrumpa, zombira ili haunta, zaboravi ga – postoji puno creepy i spooky trendova u dejtanju i ako primijetiš ijedan od njih, izbaci ga iz svojeg života. Ne trebaju ti te nezrele igrice u životu – treba ti frajer koji će ti biti oslonac, vjeruj nam.

via GIPHY


7. Nemoj propuštati prilike kada si solo – okej, ovo zvuči kao da ti savjetujemo da budeš 'mala flundra', ali dobro znaš da to nismo mislili. Ipak, u tinejdžerskim danima si slobodno dozvoliš nešto što kasnije nećeš... neprospavane noći, poneki mamurluk i frajere radi kojeg ćeš požaliti što si heteroseksualna. Sve je to normalno.

via GIPHY


Foto: Shutterstock/Giphy

M.Z.


Pročitajte još:

Mogu biti opasni - ljubavni savjeti koje nikad nemoj slušati

Ljubavni savjeti koje svaka mama kaže - je li u pravu?

Ljubavni savjeti drugih koje ne trebamo poslušati

ljubav oduvijek dečko tinejdžerice zauvijek savjeti

Još vijesti