Slika nije pronađena

Kada se na kraju ignorira pakiranje u kojem dolazi i naziv brenda koji piše na proizvodima, je li skupa šminka stvarno toliko bolja od jeftine? YouTuberica je isprobala na vlastitom licu.

Bilo da se radi o odjeći, tenisicama ili maskari, ako je u pitanju proizvod nekog poznatog luksuznog brenda, nije problem ljudima izdvojiti lude svote novaca, jer računaju da ako plate više, i dobit će više. Logika koja je skroz opravdana, ali je li tako baš u stvarnosti, pogotovo kada je u pitanju šminka? Isplati li se dati preko 200 kn za maskaru ili će i ona za 30 kn napraviti isti posao? Ne možeš znati dok ne isprobaš! A da ne moraš ti isprobavati i trošiti svoj džeparac, isprobala je to za tebe ova youtuberica. Pola je lica našminkala jeftinijom šminkom iz svoje kolekcije, a drugu polovicu skupom. Kako je prošao taj eksperiment i što je zaključila, pogledaj u videu.

Na kraju krajeva, kakvu ćeš šminku kupiti i koliko ćeš novaca za nju izdvojiti, ovisi samo o tebi. Svi imaju drugačije preferencije, a nijedan odabir nije pogrešan.

Pogledajte još:

Kako povećati usne kod kuće? Ovo su 4 načina koja provjereno djeluju

Isti proizvodi za šminkanje - 3 potpuno različita makeup izgleda! Dokaz da ti ne treba gomila šminke

Greške u šminkanju koje radiš, a zbog kojih ti oči izgledaju manje – što nikako ne želiš

šminka Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube magdalena lovrić