Slika nije pronađena

S obzirom na to da košta preko 4000 kuna nije baš nešto što ćemo tako olako otići kupiti, ali zato nam u donošenju odluke mogu pomoći recenzije drugih, i još bolje – video recenzije. Magdalena s Hej! kanala isprobala ga je na različite načine, a kako je to sve izgledalo, donosimo ti u nastavku.

Jedno je vrijeme ovaj uređaj bio gdje god se okrenemo, reklame su izletavale na sve strane, influenceri su ga hvalili, pokazivali wow rezultate koje dobiju s njim na kosi... Dyson je uređaj za sušenje i stiliziranje kose koji ima sve što ti treba u jednom. Od fena, pegle do nastavka za feniranje i kovrčanje kose. Ono što je najbolje od svega je da radi na vrući zrak i da zbog toga manje uništava kosu nego obična pegla ili figaro. Je li stvarno toliko dobar koliko se priča i isplati li se platiti te silne novce za njega? Isprobala ga je youtuberica s Hej! kanala i sve snimila. Koliko je ona zadovoljna i kakve je rezultate dobila na svojoj kosi, pogledaj u videu u nastavku.

U pismenim se recenzijama može napisati svašta, a kada je tu video koji i pokazuje kakav je rezultat stvarno i postignut s određenim proizvodom, možemo i lakše donijeti odluku je li to za nas ili ne. Pogotovo kada se radi o nečemu vrlo skupom kao što je Dyson.

Pogledajte još:

Aplikacije za mobitel koje svakoj curi trebaju – olakšat će ti život na hrpu načina [VIDEO]

Najbolji memeovi iz 2020. godine – ove obavezno moraš vidjeti ako već nisi [VIDEO]

PRANK: Zvali su istodobno dva broja s dva mobitela – i napravili totalnu pomutnju

Moda magdalena lovrić Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube

Još vijesti