Slika nije pronađena

Na početku svake nove godine uvijek imamo 1000 ideja kako ćemo ove godine biti bolja verzija sebe, kako ćemo raditi na sebi, ali i tu i tamo naći vremena za opuštanje i vrijeme koje ćemo posvetiti samo sebi.

Zato su super ovakvi izazovi, jer nas natjeraju da svaki dan napravimo nešto za sebe, bilo da je to neka aktivnost za opuštanje tijela i uma ili nešto što će nam pomoći da radimo na sebi. Osim toga, različita istraživanja ističu kako je mjesec dana dovoljno dug period da stvorimo neku naviku i da nam ona postane dio svakodnevice. Tako različiti izazovi najčešće traju tri tjedna ili mjesec dana, a jedan od njih je i ovaj. Možeš ga početi odrađivati bilo kad, sad na početku godine ili nekada usred godine. Radi se o izazovu koji traje 30 dana, a koji bi te trebao naučiti da je bitno opustiti se i raditi na sebi, svaki dan pomalo. Od čega se sve sastoji i što se radi koji dan? Pogledaj u videu.

Zapiši si izazove i kreni ih i sama odrađivati već danas. Jer ono što možeš napraviti danas, nemoj odgađati za sutra. Nijedan nije težak ili nemoguć za odraditi, tako da nemaš baš nikakav izgovor.

Pogledajte još:

Pa kako to uspije? Izazov na kojemu bi mnogi pali zbog nestrpljenja!

IZAZOV: Odlučila je cijeli dan naručivati što i osoba ispred nje - evo kako je prošlo! VIDEO

[VIDEO] Glazbeni izazov: Netko ti da skroz random riječ, a ti se moraš sjetiti pjesme koja ju sadrži

izazov Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube magdalena lovrić

Još vijesti