Slika nije pronađena

Bilo da te čeka učenje za državnu maturu, za testove ili ispite na faksu, kada trebamo učiti nešto što nam je dosadno ili nam se jednostavno ne da, teško je krenuti. Čak i kada znaš da je krajnje vrijeme i da moraš.

Učiti nam se gotovo nikada ne da, ali postoje predmeti ili kolegiji na faksu koji će svakome od nas biti posebno trn u oku i za koje nikako nećemo moći pronaći motivaciju za učenje. Koliko god bila kritična situacija i znamo da je krajnje vrijeme da krenemo učiti – svejedno nikako. Za sve takve buduće situacije u kojima ćeš se naći, možeš se poslužiti ovim trikovima. Oni će ti pomoći da se za početak motiviraš, što je vrlo bitan korak, jer čim imaš dobru motivaciju, lakše ćeš se natjerati da ustaneš iz kreveta i sjedneš za radni stol. Korak po korak kako doći od 'neee da mi seee' do 'evo idem učiti', pogledaj u videu u nastavku.

I ne zvuči tako teško, zar ne? Kada slušamo ove savjete, čini nam se kao da sve možemo. Pogledaj ih i ti, i odmah ćeš imati malo više volje za krenuti učiti. Tajna je u malim trikovima, a ovo su svi najbitniji koji trebaš znati. Nema više predmeta koji će ti biti problem za krenuti učiti ako ćeš se držati ovih savjeta.

Pogledajte još:

Najčešće greške koje radimo kada učimo – zbog ovoga ti treba više vremena da nešto naučiš! [VIDEO]

Trikovi i tehnike za učenje u zadnji tren – na ove ćeš načine lakše zapamtiti gradivo kad nema vremena

Zašto je zadnji razred srednje škole zapravo NAJGORI od svih? Imamo 5 dobrih razloga

učenje Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube magdalena lovrić