Slika nije pronađena

Kupiti poklon je prvi korak, a drugi je taj poklon i umotati. Ima toliko ukrasnih dekoracija koje ti mogu pomoći da poklon izgleda slatko i baš božićno, a ovo je nekoliko ideja koje možeš i ti isprobati.

Umotavanje poklona se čini kao jednostavan posao dok gledamo mamu kako to radi, ali kada mi pokušamo napraviti isto, rezultat ispadne malo drugačiji. Ne moraš biti profić u tome da bi ti pokloni izgledali lijepo umotani, sve je u odabiru ukrasnog papira i drugim, dodatnim, dekoracijama. Koja grančica bora, ukrasni selotejp ili vrpca mogu biti ona točka na 'i' kada je u pitanju umotavanje poklona. Oni mogu sakriti sve 'greške' zbog kojih ti poklon ne izgleda onako kako si zamislila. Ali koje poklone uopće kupiti za sve ti drage ljude, roditelje, sestru ili prijatelje i kako to sve ukomponirati i učiniti da poklon kada ga umotaš izgleda kao s Instagrama? Pogledaj video u nastavku, a ako si još uvijek u potrazi za poklonima za drage ti ljude, možda ti ova youtuberica da koju ideju.

Izgleda jednostavno! Iako ukrasni papir završi u smeću, taj ekstra korak i detalj mogu poklon učiniti samo još ljepšim osobi koja ga prima. Nekada se isplati dodatno potruditi, a ovo je prava prilika za to. Možeš koristiti kakve god dodatne dekoracije ti imaš doma, s ovime ne možeš pogriješiti.

Pogledajte još:

Što dečki stvarno žele za Božić: Koji su pokloni TOP, a koji jedan veliki FLOP?

[HOROSKOP] Idealan božićni poklon za svaki od znakova zodijaka – za nju i njega

Viralan hack koji će ti pokazati kako zamotati poklon – čak i kad se čini da nemaš dovoljno papira

Božićni Pokloni Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube magdalena lovrić

Još vijesti