Slika nije pronađena

Tvoj stil odražava tvoju osobnost. Sve što nosiš na sebi šalje poruku drugima i često se oblačimo i obuvamo onako kako se osjećamo tog dana. Ako si lijena i sva nikakva odlučit ćeš se za trenirku i hoodicu, a ako jako dobre volje odjenuti ćeš omiljenu haljinicu.

Ako je tako, neka i tvoje omiljene tenke šalju određenu poruku. Način vezanja vezica može biti odraz tebe, a mi ti nudimo nekoliko cool načina vezanja vezica zbog kojih će svi gledati samo u tvoje noge. Idealne za isprobavanje ovoga su genijalne Reebok Classic Club C'85 Diamond tenisice u kojima će tvoje noge definitivno biti glavne u društvu.

# Klasičarka u duši

Voliš nove stvari, ali najdraže ti je klasično vezanje tenki.

# Uvijek svoja

Nema veze što drugi kažu, ti ćeš uvijek biti svoja. Svi vežu tenke na vrhu, ti ih veži na sredini.

# Otkačena i zaigrana

Život je zezancija i uvijek se treba dobro zabaviti. Budi jedina u školi koja ima ovakav vez.

# Kreativka

Ti radiš uvijek nešto novo, izmišljaš svoja rješenja. Neka ovo bude tvoj zaštitni znak.

# Uredna i pedantna

Ti voliš red u životu. Upravo zato, ovo je idealan način vezanja tenisica kojim ćeš drugima dati do znanja kakva si.

I ti možeš imati fora tenisice iz naših primjera s vezicama, iste kakve nosi i Gigi Hadid!

Reebok Classic Club C'85 Diamond je zbog svog minimalističkog stila više od 30 godina bila omiljena tenisica sportaša kako na terenu tako i izvan njega, a danas je nezamjenljiv Classic model koji oduševljava nove generacije.


Od nastanka 1985.godine na teniskim terenima, pa sve do danas, Reebok Classic Club C'85 Diamond je izbor onih čiji stil odiše samopouzdanjem i kreativnim potencijalom. Ovo je model kojeg nose samo oni koji poštuju, i dive se rezultatima svojih prethodnika, ali i drugih koji žele pokazati kako je došao njihov red „zavladati terenom“.

Ženska kolekcija „Diamond” izrađena je od premium kože diskretnog sjaja, u jedinstvenoj crnoj, bijeloj, srebrnoj i bež boji, a posebnu privlačnost i pažnju pridaje atraktivan glitter na peti. Gigi savršeno oslikava sve ono što predstavlja nova

Reebok kolekcija, dajući svemu tome svoj jedinstveni stil i izgled mlade, samouvjerene i energične osobe, što je ujedno glavno obilježje i nasljeđe Reebok Classic Club C'85 Diamond tenisice.


Sponzorirani članak

Reebok tenisice Gigi Hadid