Slika nije pronađena

U tome će vam pomoći nova generacija trkačkih tenisica Reebok Forever Floatride Energy koja garantira najbolje rezultate uz najpristupačniju cijenu do sada.

Reebok, kao svjetski poznati fitness i lifestyle brend, napravio je korak dalje i lansirao proizvod namijenjen svim atletičarima diljem svijeta. Riječ je o elegantnim tenisicama modernog izgleda koje sadrže najnoviju Floatride Energy pjenu, novitet iz Reeboka, koja se nalazi na središnjem dijelu đona te pruža lagani korak tijekom cijelog trčanja. Gornji dio tenisice napravljen je od prozračnog, mrežastog materijala koji brine za vaša stopala. Navedena kombinacija savršen je spoj koji tenisici pruža sve ono što jedan trkač od nje može poželjeti - udobnost, fleksibilnost i responzivnost.


Scott Daley, generalni direktor Running proizvoda u Reeboku, oduševljen je novom generacijom tenisica koje označavaju i korak dalje u evoluciji Reeboka. To su prve tenisice koje zbog svojih savršenih performansa mogu osigurati povrat energije tijekom trčanja. Uz njih će svaki trkač iskusiti bolje, brže i duže trčanje uz jednako uloženi trud i energiju.

Ono što također valja istaknuti je i povoljna cijena novih Reebok Forever Floatride Energy trkačkih tenisica koja je prilagođena svakom džepu. Po cijeni od 749,00 kuna možete ih pronaći u Reebok FitZoni u Arena Centru u Zagrebu te kod Reebokovih maloprodajnih partnera: Ferivi Sport, Top Sport i Sport Vision.

Više informacija na službenoj stranici.


Foto: Promo

PR objava

moda Reebok trčanje novo tenisice