Slika nije pronađena

1. Kino – ako se odlučiš sakriti od hladnoće, kino je idealna opcija. Plus, tu su kokice. Plus, možeš isfurati svoje tenke jer je u kinu gotovo uvijek toplo i već nakon pola sata velike su šanse da ti postane vruće i baš zato možeš profurati kombinaciju s tenkama.

2. Božićni shopping – ako već znaš da ćeš tri ili četiri sata provesti u nekom shopping centru nema bolje opcije od tenisica. Udobne za hodanje, nema žuljeva ili vrućine – najbolja moguća opcija.3. Odlazak u školu
– iako je vani već opako hladno, važno je da osam sati u školi provedeš u nečemu što ti je udobno. Opcija je da do škole imaš neke toplije cipele, a onda se presvučeš u tenke da ti noge ne 'prokuhaju'.

4. Šetnja adventom – okej je provesti sat ili dva u šetnji kroz predivno okićen grad, a u toj varijanti tenke će ti biti najbolji prijatelj. Ali samo ako se radi o sunčanim danima.

5. Planinarenje s ekipom – jesen i zima mogu biti najljepše doba za planinarenje prirodom. I ovo je jedna situacija u kojoj su tenke 'must have'.

COOL SAVJET: Pisali smo i o tome koje su najbolje kombinacije u kojima možeš isfurati tenke, pronađi svoju modnu inspiraciju.

Ako si upravo u potrazi na novim tenisicama - Reebok Club C tenisice su upravo ono što ti treba, a zna to i Gigi Hadid koja ih nosi u svim prigodama!

Reebok u #RISEBEYOND priči s Gigi Hadid u glavnoj ulozi ove sezone donosi Club C 85 Melted Metal,

koji na blistavi način interpretira i daje novi značaj ovom

bezvremenskom modelu. Reinterpretirani kultni Classic inspiriran je

koloritom i sjajnom teksturom rastaljenog metala. Gornji dio tenisice od

kvalitetne je kože bisernog sjaja.


Više o aktualnoj kolekciji i kampanji 'Rise Beyond uz Club C 85 Melted Metal feat. Gigi Hadid' provjeri na reebok.hr/clubc.

Sponzorirani članak

Reebok club c tenisice

Još vijesti