Slika nije pronađena
Dobitnica prestižne Grammy nagrade, Cardi B se u najnovijoj kampanji inspiriranoj 90-im godinama igra s fax uređajima, pleše Macarenu i nosi narančaste Aztrek ‘93 tenisice - ikonu tog desetljeća.

Cardi B je prvi put surađivala s Reebokom u studenom prošle godine, a suradnja se od samog početka fokusirala na nostalgične 90-te. Prvobitno predstavljena 1993. godine, Aztrek je bio "na čekanju" gotovo 25 godina. Bila je to prva Reebok tenisica koja je sadržavala revolucionarnu Hexalite tehnologiju u kojoj je trčanje bilo znatno udobnije. Danas, novi Aztrek ‘93 možete nositi svuda i u svakoj prilici, dok planinarite, trčite ili pozirate za Instagram.
Nova kampanja u stilu 90-ih, u kojoj "Money" reperica predstavlja potpuno novu narančastu Reebok Classic Aztrek ‘93 tenisicu, snimljena je u Bronxu njezinom kvartu koji je poslužio kao idealna kulisa za oživljavanje nostalgičnih trendova iz 90-ih.Ženski model Reebok Classic Aztrek ‘93 dostupan je u maloprodajnoj mreži Reebok partnera: Shooster, NOSS (u Zagrebu i Splitu) i ShoeBeDo po cijeni od 749,00 kuna.

O novom Reebok Classic Atrek ‘93 modelu saznaj više na službenoj Reebok stranici.

Foto: Promo - Reebok

PR objava

Moda Reebok novo tenisice Cardi B

Još vijesti