Slika nije pronađena

Svaka cura u ormaru mora imati `one jedne tenke´, koje ju spašavaju u svakoj situaciji. Odlazak u kino s curama, dejt sa simpom ili jutarnje pripremanje za školu više nisu frka jer su tu tenisice koje samo navučeš i spremna si.

U njima bez puno muke izgledaš odlično, a možeš ih kombinirati na sve. Upravo takav model su i popularne Reebok Classic Club C'85 Diamond tenkice, koje celebrity cure doslovno obožavaju.

Možeš ih nositi na trapke, suknju ili trenirku, a ovo su kombinacije koje možeš iskoristi kao inspiraciju kada se nađeš u nekoj od ovih situacija.

1. Ideš na trening (#sportska kombinacija)

2. Spremaš se ujutro za školu (#svakodnevna kombinacija)

3. Došao je vikend, vani je sunčano pa s frendicama ideš 'do grada' (#kombinacija za kavu)

4. Subotnji izlazak (#fancy kombinacija)

5. Simpa te je pozvala u kino (#kombinacija za dejt)

I ti možeš imati fora tenisice iz našim modnih kombinacija!

Reebok Classic Club C'85 Diamond je zbog svog minimalističkog stila više od 30 godina bila omiljena tenisica sportaša kako na terenu tako i izvan njega, a danas je nezamjenljiv Classic model koji oduševljava nove generacije.

Od nastanka 1985.godine na teniskim terenima, pa sve do danas, Reebok Classic Club C'85 Diamond je izbor onih čiji stil odiše samopouzdanjem i kreativnim potencijalom. Ovo je model kojeg nose samo oni koji poštuju, i dive se rezultatima svojih prethodnika, ali i drugih koji žele pokazati kako je došao njihov red „zavladati terenom“.


Ženska kolekcija „Diamond” izrađena je od premium kože diskretnog sjaja, u jedinstvenoj crnoj, bijeloj, srebrnoj i bež boji, a posebnu privlačnost i pažnju pridaje atraktivan glitter na peti. Gigi Hadid savršeno oslikava sve ono što predstavlja nova Reebok kolekcija, dajući svemu tome svoj jedinstveni stil i izgled mlade, samouvjerene i energične osobe, što je ujedno glavno obilježje i nasljeđe Reebok Classic Club C'85 Diamond tenisice.

Foto: Polyvore/ Reebok
S.T.R.

Sponzorirani članak

Reebok Gigi Hadid

Još vijesti