Slika nije pronađena

Ne znaš što bi obula jer se vremenske prilike mijenjaju nekoliko puta na dan? Riješi kviz i saznaj koja obuća je idealna za tebe!

Obuću, osim po faktoru ljepote, biramo i sukladno karakteru – ovaj kviz otkrit će ti upravo to – koja obuća odgovara tvojem karakteru. Vjerojatno u svojem ormaru imaš sve ove komade obuće – Reebook tenisice, balerinke, oxfordice i gležnjače. To su rješenja koja smo ti ponudili i u ovom kvizu, ali od sada će ti sigurno jedan od tih komada postati omiljen! Za rješavanje će ti trebati samo minuta ili dvije, a riješit ćeš vječni misterij! Pa kreni!

Loading...

Ako si upravo u potrazi na novim tenisicama - Reebok Club C tenisice su upravo ono što ti treba, a zna to i Gigi Hadid koja ih nosi u svim prigodama!

Reebok u #RISEBEYOND priči s Gigi Hadid u glavnoj ulozi ove sezone donosi Club C 85 Melted Metal, koji na blistavi način interpretira i daje novi značaj ovom bezvremenskom modelu. Reinterpretirani kultni Classic inspiriran je koloritom i sjajnom teksturom rastaljenog metala. Gornji dio tenisice od kvalitetne je kože bisernog sjaja.


Više o aktualnoj kolekciji i kampanji 'Rise Beyond uz Club C 85 Melted Metal feat. Gigi Hadid' provjeri na reebok.hr/clubc.Sponzorirani članak

Reebok Gigi Hadid club c

Još vijesti