Gigi Hadid

Tajice umjesto hlača su malo kontroverzni trend. Neki smatraju da tajice nisu hlače i da se ne bi niti trebale nositi kao zamjena za hlače. Drugi ih pak redovito tako nose. Neće uvijek izgledati dobro kao zamjena za hlače, ali Gigi Hadid ima super outfit kako ih profurati na ovaj način.

Tajice su komad koji će većina nositi u sportskim kombinacijama ili kada ide vježbati. Obične su tajice prije bile i sastavni dio outfita i nosile su se umjesto hlača. To i nije izgledalo baš tako dobro i danas nema šanse da bi većina obukla tajice umjesto hlača. ALI možda ti Gigi Hadid promijeni mišljenje. Ne znamo ima li stilista za odjevne kombinacije koje nosi kada ide negdje ili ih slaže sama, ali tajice na ovaj način bi se i tebi mogle svidjeti.

Outfit Hlače koje će ovog proljeća nositi cure koje žele biti u centru pažnje – neočekivano su postale hit

Nosi ih umjesto hlača, ali je cijela kombinacija tako dobra i na njoj izgleda odlično. Izgleda kao idealan outfit za proljeće za one dane kada želiš izgledati drugačije.

 

 

Kao što vidiš, ona je svoje kombinirala s oversized sakoom, bijelim čarapama i mokasinkama. Bio je to jedan od onih potpuno crnih outfita. Tako dobro ide sve jedno s drugim i djeluje dosta jednostavna da ga i svatko od nas može rekreirati i nositi u svom svakodnevnom životu. Moderno i kul. S obzirom da je sako malo duži, to ti može pomoći da se osjećaš bolje u tajicama jer će te on ipak malo "zaštiti".

 

 

Nedavno je Gigi sve iznenadila kada je pokazala da se ošišala na bob frizuru. Njene street style kombinacije izgledaju odlično, a ovo je samo jedna od posljednjih koje će sigurno brojne cure početi nositi.

Ariana Grande - 7 Rep je zaštitni znak Ariane Grande, a sada ga nosi u novom izdanju – evo kako ga napraviti

Gigi Hadid outfit odjevna kombinacija za proljeće tajice umjesto hlača kako nositi ideja za outfit modna inspiracija Street style

Još vijesti