Slika nije pronađena

Modni svijet je napokon obratio pozornost na dečke, a dečki su pak s druge strane sve slobodniji u svom modnom izražavanju. Ne libe više ući u preuske traperice i majice žestokih kolorita, a obožavaju i statement komade poput šilterica i šalova.

Ključnu ulogu u outfitima svih cool frajera igraju tenisice koje su iz ženske perspektive jedan od odlučujućih faktora pri ostavljanju najboljeg dojma. Znate onu dobru staru: Prvo što cura skenira na frajeru su ruke i tenisice. U svakom slučaju dečki ako se još malo gubite pri odabiru modnih komada, ovo su odjevni predmeti koji su apsolutni must za svakog frajera u trendu.

1. Traperice

Traper je osnova postojanja svih tinejdžera na svijetu od kad se pojavio na tržištu, kako cura, tako i dečki. Ovo je sasvim razumljivo ako uzmemo u obzir da su traperice beskrajno praktične i udobne,  a uz njih svaka kombinacija izgleda mladenački I kul.


2. T shirt s ludim printom

 S poplavom jarkih kolorita i estetikom inspiriranom crtićima i fast foodom, otkačeni printevi ušli su i u mušku modu. Tako svaki dečko u trendu mora imati nekoliko T- shirtova s ludim printom jer oni dobro prolaze cijelu godinu, ljeti u solo varijanti, zimi ispod omiljene košulje ili veste.

3. Šilterica

Ona 'Kapa glavu čuva' bi se mogla proširiti i na: 'Kapa stil čuva' jer uz šiltericu pravog uzorka i najobičnija kombinacija prestaje biti običnom. U jesne i zimu se nemojte libiti nositi šilterice na kapute. Ovaj spoj casual i uglađenog stila je dobitna kombinacija.

4. Sunčane naočale

Osim što dobro prikrivaju tragove neispavanosti, kao u slučaju šilterice, dobre naočale podižu svaki outfit.

5. Tenisice

'Što je muškaraca bez brkova?', volimo se šaliti na temu popularnog hrvatskog filma. No,možda bi bilo bolje reći: 'Što je muškarac bez tenisica?' Jer čak i ako složiš najbolji outfit na svijetu, vraćamo se na ono s početka teksta, a to je da čak i ako rasturiš u odabiru komada, opet naglasak mora biti na tenisicama jer su dobre tenisice već pola dobrog dojma pred curom. Budući da su se retro modeli vratili u modu na velika vrata, odaberi nove Reebok modele.


Nova Reebok Club C Overbranded kolekcija, čije je zaštitno lice talentirani mladi američki umjetnik, glazbenik i glumac, Machine Gun Kelly, inspirirana je odvažnim stilom devedesetih godina prošlog stoljeća, koji je obilovao dizajnerskim detaljima i odisao posebnom individualnošću.


Kako bi se na vjeran način prikazalo doba kada se brending isticao u znatno većoj mjeri nego danas, Club C Overbranded ostao je vjeran originalu. Kožnati modeli u crvenoj, crnoj, bijeloj, sivoj i zelenoj boji, s EVA potplatom te istaknutim retro Reebok logtipom, predstavljaju „Clasic“ modnu poslasticu. Više provjeri na reebok.hr/clubc.


Sponzorirani članak

Reebok tenisice

Još vijesti