Slika nije pronađena

Nisu neki od ovih trendova uopće loši! Jednostavno ih možeš prilagoditi sebi i svojoj osobnosti. Ovih će 10 trendova će biti najtraženiji, u nastavku saznaj o kojima se radi.

Iako smo ušli u 2020. godinu, kada je u pitanju šminka i trendovi koji će ove godine biti posebno hot, čini se da se malo vraćamo u prošlost, u 90-e i to nikome ne smeta. Jake konture, prirodne obrve, neutralni tonovi sjenila...sve to ostaje u prošloj godini, a u novoj dolaze puno zabavniji i zanimljiviji trendovi. Neki od youtubera i celebova već su počeli furati neke od lookova čije vrijeme tek dolazi, a nemoj puno kasniti ni ti. Budi ispred svih, saznaj što se nosi i zadivi frendice svojim drugačijim makeupom.

1.Lebdeći tuš


Umjesto da nosiš tuš kao i do sada, da jednostavno povučeš liniju uz rub trepavica, ove godine isprobaj malo drugačiju tehniku i zaigraj se čak i neonskim bojama. Umjesto da na rubu napraviš wing, povuci liniju malo prema pregibu kapka. Preko kapka pređi neki metalik sjajilom i bit će gotovo nemoguće ne primijetiti te.

2.Sjenila na očima kao da si crtala s vodenim bojicama

Embed from Getty Images

Kao što smo najavili, vraća se šarenilo! Umjesto da stavljaš neutralna sjenila po točno određenim pravilima, zaigraj se sjenilima u boji, kao u osnovnoj školi na likovnom. Biraj boje i stavljaj ih po kapcima, zaigraj se i budi jedinstvena na svoj način.

3.Jedna tematska boja za cijelo lice


Oni koji su bojama nisu u prijateljskim odnosima, bit će im draži ovaj trend. Nošenje iste boje na kapcima, usnama i obrazima će biti još jedna stvar koja će biti IN ove godine.

4.Ombre smeđe usne

Embed from Getty Images

Ovaj je trend bio top 1990-ih, a bit će kako se čini i ove godine. Klasični ombre look za usne sa smeđim nijansama, uz dodatak sjajila, izgledat će prekul.

5.Tanke obrve

Embed from Getty Images

Ovaj trend sigurno mnogima neće biti drag, ali ako si jedna od ljubiteljica tankih obrvi, sada ćeš se veseliti jer one ponovno dolaze u modu. Neće te više ljudi čudno gledati kada po ulici hodaš sa svoje dvije tanke linije iznad očiju.

6.Puno olovke ispod očiju


Još jedan trend koji je bio voljen i nošen nekad davno (2000-tih) je i ovaj. Puno olovke i tamnih sjenila samo ispod očiju, ali ne i na kapcima, još je jedna stvar koja se vraća.

7.Dramatični eye make up


Nema malo neutralnog sjenila na oči i to je to. A-a, ove godine su u igri boje i dramatični lookovi. Sjenila u boji koja će se nanositi na kapke u stilu cat eyea bit će posebno kul.

8.Precrtavanje usana bye bye

Embed from Getty Images

Precrtavanje usana da bi izgledale što veće već je neko vrijeme trend koji SVI nose, ali ove godine bi mu mogao biti kraj. Nosit će se blage i svijetle boje na usnama koje ih toliko ne ističu.

9.Bijeli tuš


Ova boja tuša na očima toliko više dolazi do izražaja od crne! Baš zbog toga što izgleda toliko uočljivo i drugačije, mnogi izbjegavaju bijele tuševe, ali ove godine dolazi njihovo vrijeme.

10.Trepavice što veće to bolje

Embed from Getty Images

Usne što manje naglašene, a trepavice što veće, što dramatičnije, što teatralnije. Ekstenzije za trepavice, nekoliko slojeva maskare, umjetne trepavice... sve će to biti itekako poželjno, kako za celebove, tako i za nas 'obične' ljude i malo posebnije prigode.

Foto: Getty Images/ Shutterstock.com - Africa Studio/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Nestaju zauvijek: Jeffree Star najavio da prestaje s proizvodnjom 2 popularne palete sjenila

6 velikana beauty svijeta: Ovo su najpopularniji brendovi kozmetike 2019. godine – i njihovi najbolji proizvodi

Budi korak ispred svih! Ovih pet trendova šminkanja bit će TOP u 2020. godini

trendovi šminka Usne makeup trepavice obrve sjenila 2020

Još vijesti