trepavice

Vjerna je istoj maskari već 11 godina! To je barem duplo više potrošenih maskara, preko 20, ako ne i više. Jedna joj je toliko dobra da joj niti ne pokušava pronaći zamjenu. Samo joj pogledaj trepavice i bit će ti jasno i zašto.

Svi ponekad volimo isprobati nove maskare, pronađemo nove favorite, ali ne i ova cura. Ona je jednoj maskari vjerna već 11 godina! Niti jedna druga joj ne može zamijeniti ovu. Tko zna koliko ih je do sada već kupila! Ono što je najbolje od svega je da se radi o maskari koja uopće nije skupa i koja se može pronaći u DM-u. Trepavice joj s njom izgledaju savršeno. Vidi se da se radi o njenim trepavicama, da nisu nikakve ekstenzije.

@chloechedester ELEVEN YEARS #mascara #eyelashes #greeneyes #lashes #eyes yeah hot people use this sound - cxaluv

Maskara koju koristi je Maybelline Lash Sensational Luscious, što je otkrila u jednom od kasnijih videa. Cure su apsolutno oduševljene i one koje nisu isprobale ovu maskaru, a sviđaju im se njene trepavice, sada će sigurno. Nemoj se iznenaditi ako nestane s polica.

@chloechedester Reply to @239livvv here ya go! :) #mascara #eyelashes #lashes #maybelline #makeup original sound - chloechedester

Svima se jako sviđa jer ne slijepi trepavice pa ne izgledaju kao paukove nožice, jer to ipak nije look koji većina voli. Pa iako se ne nakuplja maskara na trepavicama, svejedno ih produlji i razdvoji. Možda ovo postane i tvoj novi favorit! Od svih Maybelline maskara, o ovoj se ne priča toliko često. Izgleda da to treba promijeniti.

Pogledajte još:

Pojavila se najčudnija maskara na svijetu - nema ono najbitnije što imaju maskare

Maskara će ti dati više volumena i dužine ako ju koristiš na ovaj malo drugačiji način

Svi su poludjeli za njenim trepavicama i žele znati koju maskaru koristi – radi se o jednoj jako jeftinoj

šminka preporuka maskare maskara makeup trepavice

Još vijesti