Slika nije pronađena

U 2020. godini možete očekivati da će se sve omekšati: boje i teksture više neće biti toliko intenzivne i mat, a obrve će biti 'fluffy' i kapci će se sjajiti.

Prema slavnoj vizažistici Nikki DeRoest, čiji klijenti su celebovi poput Hailey Bieber i Rosie Huntington-Whiteley, možemo očekivati jednu skroz nježnu vibru 2020. godine. Od nove 'It' boje usana do hacka koji će vam dati najprirodniji sjaj, DeRoest predviđa u kojem smjeru će se kretati trendovi u novoj godini:

1. Pune, sjajne usne!

Zamislite kombinaciju svog omiljenog balzama za usne i go-to nude ruža – dobili biste savršenu kombinaciju za svoje usne. 'Nude i zemljani tonovi će biti top nijanse iduće godine', objašnjava DeRoest. A finiš će biti sjajan, ne ljepljiv ili ispucan, s decentnim sjajem kao nakon nanošenja balzama za usne. Možete se pozdraviti s mat lookom!


2. Highlighter prije svega!

Ako želite ući u novu godinu s jednim jedinim novim trikom u šminkanju, to mora biti nanošenje highlightera prije pudera. DeRoestova najbolje čuvana tajna prirodnog sjaja uključuje upravo nanošenje tekućeg highlightera prije pudera. 'Nakon što namažete lice hidratantnom kremom nanesete tekući highlighter. Umasirate ga u jagodice, na čelo i nos', objašnjava. Taj prvi sloj sjaja prolazi kroz puder i korektor te stvara dojam blistave kože.


3. Bye-bye teški puderi!

Godine 2020. koža će izgledati točno onako kako bi i trebala - poput kože! Nosit će se samo najtanji sloj hidratantne podloge. 'Mislim da ćemo vidjeti više pudera na bazi vode', kaže DeRoest. Takva vrsta pudera ne prekriva puno, ali izjednačava kožu i dodaje malo sjaja, pa koža izgleda kao da nema apsolutno ništa na njoj.


4. Sjajna sjenila u boji lavande!

Sjenila koja se nježno presijavaju, a ne sjaje poput disko-kugle već su neko vrijeme trend, a 'it' nijansa za 2020. godinu bit će romantični, nježni ton lavande. 'Ovo je pomalo neočekivani trend, ali mislim da ćemo vidjeti proboj ljubičastih nijansi sjenila', kaže DeRoest.


5. 'Fluffy' obrve bit će hit!

DeRoest ističe da će definirane i nježno počešljanje obrve biti hit. Taj sićušan potez može napraviti veliku promjenu i pozitivno doprinijeti vašem looku. 'Moji klijenti opsjednuti su fluffy obrvama', kaže ona. 'Sva rijetka područja popunim tankom olovkom, a zatim ih počešljam četkicom', dodaje.


Foto: Instagram/ Canva

M.S.K./ Izvor

Pogledajte još:

Bez kojeg komada šminke jednostavno *ne možeš živjeti*? - pitali smo čitateljice i evo što su nam rekle

Kada ne koristi svoje proizvode, ove koristi: Kylie otkrila fanovima koji puder smatra *savršenim*

Baking tehnika šminkanja: Reci bye-bye filterima i uživaj u savršenoj koži lica!

trendovi trend pet Usne puder make up obrve sjenilo highlighter 2020

Još vijesti