Slika nije pronađena

Cure koje vole nositi bikinije i imaju već dobru kolekciju različitih gornjih i donjih dijelova ovog modela badića, ove godine mogu upravo donje iskoristiti na jedan malo drugačiji i potpuno novi način.

Otkad je postalo popularno naručivati jeftine badiće s kineskih modnih stranica na internetu, curama se kolekcija ovih odjevnih komada naglo povećala. Čak i da nisi jedna od tih, sigurno imaš nekoliko različitih donjih i gornjih dijelova bikinija koji su ti se nakupili tijekom godina. Ovo ljeto možeš ih sve iskoristiti, ali na jedan malo drugačiji i totalno neočekivan način. Cure na TikToku pokazale su nam kako nositi donje dijelove bikinija, gaćice, kao top. Nije čak bitno ni kakve donje dijelove imaš, jer postoji čak nekoliko različitih verzija kako ga zavezati da ispadne kjut topić, ovisno o tome koji je model.

@evelyncruzblog

#fyp #foryoupage #biquini

original sound - Aye yo

@evelyncruzblog

#foryoupage #biquini #fyp #artigo157chellenge @biel @taysreisoficial

Artigo 157 - Biel & Tays Reis

@evelyncruzblog

#fyp #foryoupage #biquini #fy

original sound - Aye yo

TikTokerica Evelyn Cruz pokazala je nekoliko različitih ideja kako ovo isfurati, a iako je malo neobično, na neku foru, izgleda dobro. I nikome do sada to nije palo na pamet. I dok je ona radila svoje gornje dijelove od jednih gaćica, druga je TikTokerica, JMegss, pokazala kako napraviti još jedan drugačiji top, za koji ti trebaju 2 donja dijela.

@jmegss

Reply to @delaney.perigen got u! :) #swimsuithack #goodgirls #xyzbca #bikini #foryoupage #foryou #trend #tips #dunkin #fyp #bachelor #motive #jennie

motive x promiscuous - elfixsounds

Cure isprobavaju ovo na sebi i oduševljene su. Jedino bi manjih problema mogle imati djevojke s većim grudima, jer ovakvi načini nošenja bikinija neće im najčešće davati dovoljnu podršku grudima da se osjećaju sigurno. Ali ovaj zadnji hack bi mogao biti dobitni i za vas.

Pogledajte još:

Sve što naprave postane hit: Kardashian sestre bikinije nose naopačke – je li to novi ljetni trend?

Beyonceina stilistica tvrdi da ovaj komad odjeće svaka cura MORA imati u svom ormaru

Tenisice koje mijenjaju boju na suncu su apsolutni HIT na društvenim mrežama - idealne za proljeće!

Moda kako nositi bikini Bikini badic Novi trend

Još vijesti