Bikini

Nije previše 'skandalozan' ili dramatičan, jednostavno ima ono nešto zbog čega naglasi struk i izgleda posebno zavodljivo. Jedino će s ovakvim modelom badića biti problem ako pokušavaš dobiti boju.

Svake godine trendaju različiti modeli badića, za svakoga ima ponešto. Jedan se trend ove godine ipak posebno izdvojio jer su ovakvi modeli badića oni koji zapnu za oko. Izgledaju iz nekog razloga zavodljivo, a opet, nisu vulgarni i ne otkrivaju ništa više nego običan badić.

Sonja Kovač Badići iz Zare koji se prodaju kao ludi: Cure ih vole jer rade iluziju da imaš veće grudi

Ovakvi badići mogu biti i jednodijelni i dvodijelni, a radi se o modelima s vezicama.

 

 

Bikini i jednodijelni badići koji imaju dugačke vezice koje se omotaju oko struka nisu novost, nosili su se i prijašnjih godina, ali tek su sada došli u fokus i počeli biti sve popularniji i popularniji. Vezice im daju ono nešto i pomognu naglasiti struk.

 

 

 

 

 

 

Izgledaju dobro, samo trebaš paziti da vezice ne zavežeš previše čvrsto jer inače neće izgledati dobro kada ti se urežu u kožu.

 

 

Jedini i glavni problem je onaj koji će ti se pojaviti kada ćeš se htjeti sunčati. Iako to zapravo i nije problem jer svi imamo po nekoliko badića koje nosimo svake godine, tako da lako izmjenjuješ ovaj s nekim običnijim koji ćeš nositi kada će ti glavni cilj biti uhvatiti boju.

Badić Trendi kupaći ovog ljeta: 7 modela badića koji će biti glavni hit na plažama

Bikini badic Ljeto zavodljivi bikini u trendu Moda

Još vijesti